Digidexo.com

Hvordan finne Måltider for Kresne Eaters

Hvordan finne Måltider for Kresne Eaters


Noen voksne og barn har en vanskelig tid på å prøve nye, ukjente matvarer. Etiketten "kresen i matveien" er knyttet til en person som skyver maten rundt hans plate, nekter å prøve nye matvarer eller finner seg i dårlig humør på grunn av det som serveres. Kanskje visse matvarer ikke er enig med en person, allergi er nåværende eller forskjellige teksturer er vanskelig å tygge og svelge. Hvorvidt kresen i matveien kommer til å være gjest i ditt hjem eller lever under taket ditt, finnes det måter å finne sunne måltider som alle vil nyte.

Hvordan finne Måltider for Kresne Eaters

•  Finn ut hvorfor personen er kresen. Kanskje hun ikke blir utsatt for nye matvarer ofte nok. Kanskje det er en muntlig forsvar problem, for eksempel en lav toleranse for berøring i og rundt munnen, teksturer, smaker eller temperaturer. Når dette skjer, vil vanlige matvarer ofte virker slimete, sand eller ekstremt surt, for eksempel. Bland teksturer sammen, for eksempel i en gryte, og se hvordan personen reagerer. Notice gagging eller ekstrem unngåelse i situasjoner der nye matvarer er tilstede og begynner å finne ut hvor aversjon kommer fra.

•  Tilby den samme maten til et barn igjen og igjen før de bestemmer hun ikke liker det. Gi nytt navn til mat for barn som rett og slett blitt masete eaters. Når et barn beundrer en tegneseriefigur, endre spaghetti og kjøttsaus til Supermanns spaghetti og kjøttsaus, for eksempel. I tillegg har barn som er utsatt for mat som andre barn spiser er mer sannsynlig å prøve noe nytt. Spør foreldre til andre barn hva favoritt måltider serveres i hjemmet.

Søk på nettet og i kokebøker for oppskrifter som har 02:58 ingredienser. Kresne voksne og barn liker enkel mat der de kan se ingrediensene. Oppdag måter å gjøre et sunt måltid ser ut som noe annet personen liker. For eksempel kan et barn knyttet til kylling nuggets ikke som en panerte kyllingbryst, men kan like det hvis du kutter brystet inn nugget-form stykker, dukkert i egg og brødsmuler og stek dem.

Tilbuds krydder med de fleste matvarer. Et barn som ikke vil spise en fisk sandwich kan spise en fisk stick hvis ketchup eller tarter saus er på tallerkenen. Frukter, for eksempel jordbær, gå ned lettere for noen mennesker når belagt med krem ​​eller brunt sukker. Grønnsaker som gulrøtter, selleri og brokkoli er fortært av noen mennesker bare fordi ranch-stil dipping saus er hva personen craves.

Mos næringsrik mat og kaste dem inn allerede akseptert oppskrifter. Missy Chase Lapine, forfatter av "The Sneaky Chef: Enkle strategier for å skjule sunn mat i Barne favoritt måltider," sier at mosing frukt og grønnsaker og deretter legge dem til matvarer som allerede er akseptert vil bringe nødvendige næringsstoffer til en kresen i matveien kosthold. Bland gulrot puré i makaroni og ost eller blomkål i quesadillas. Smaken og tekstur går ubemerket og en sunn måltid er lett spist.

Hint

  • Sette et godt eksempel når du spiser. Barn er sannsynlig å følge en forelder ledende når det gjelder mat.
  • Kommunisere åpent med en kresen i matveien. Spør tenkte spørsmål for å finne ut hva som smaker og teksturer er likable.
  • Ikke anta en person misliker en mat fordi det smaker dårlig. Ikke fornøyd med en viss mat har mer å gjøre med lukt, syn, berøring og tekstur.