Digidexo.com

Balansert kosthold tips for Body Building

Balansert kosthold tips for Body Building


Et balansert kosthold for kroppsbyggere bør inneholde et stort utvalg av sunn mat. Ifølge Body bygge muskler, "Et balansert kosthold for kroppsbyggere kan beskrives som forbruker nok næring til å opprettholde sunne kroppsfunksjoner." Kroppsbyggere trenger å spise rikelig med næringsstoffer, som de brenner mye kalorier når de følger en muskel-building rutine.

Konsumere Protein

Protein er bra for å bygge muskler, så mat som er høy i protein bør inntas regelmessig. Protein gir kroppen med aminosyrer, som er nødvendig for å bygge og reparere muskler. Magert kjøtt, fisk, og protein shakes kan hjelpe bodybuildere få nok protein i kostholdet. Disse matvarer bør spises til hvert måltid mens vekttrening. I tillegg spiser snacks som inneholder mye protein, som nøtter og proteinbarer.

Konsumere Karbohydrater

Komplekse karbohydrater er bra for kroppsbyggere fordi de skaper muskel glykogen i kroppen. Komplekse karbohydrater gir også kroppsbyggere med energi og holde insulinnivået lavt. Eksempler på komplekse karbohydrater inneholder fullkorn frokostblanding, hele hvete brød, brun ris og søtpoteter. Disse bør spises etter en treningsøkt --- gjenopprette blodsukkeret som kan droppes under en vektløfting økten --- og i små mengder i løpet av dagen. I tillegg, komplekse karbohydrater gir kroppsbyggere med fiber, som er bra for tarmene og holder deg mett lengre perioder av gangen.

Konsumere frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker inneholder viktige vitaminer og næringsstoffer. De er viktige for helse og vektkontroll. De bør være en del av et balansert kosthold for kroppsbyggere. Det anbefales at kroppsbyggere spiser minst fem porsjoner frukt og grønnsaker om dagen. Fruktjuice bør unngås, siden det ikke inneholder fiber, og kan være høy i sukker og kalorier.

Limit sukker og alkohol

Sukker og alkohol bør begrenses i en body builder kosthold. Sukker øker mat cravings og kan gjøre individer sulten raskere. Sukkerholdige matvarer er ofte høyere i kalorier, så vel som kan bli lagret som fett. Alkohol har et høyt sukkerinnhold og forbrennes i kroppen før fett. Dette kan gjøre det vanskelig å tone fettlagre og bygge muskler.

Konsumere Good Fats

Enumettet fett --- olivenolje, laks, valnøtter, mandler, oliven, raps og vegetabilske oljer --- er en kritisk del av en bodybuilder kosthold. Enumettet fett redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer, og lavere totale kolesterolnivået. Disse typer fett hjelper kroppsbyggere miste kroppsfett, så vel. Flerumettet fett --- de som finnes i laks, fiskeolje og solsikkeolje --- er også viktig i en bodybuilder balansert kosthold fordi disse fett senke kolesterolet. Mettet fett --- de i meieri og rødt kjøtt --- øke kolesterolet og bør begrenses. Kroppsbyggere kan erstatte kjøtt og meieriprodukter med lavere fett versjoner.