Digidexo.com

Hva er Drug Abuse?

De effekter hentet fra misbruker rusmidler vil variere avhengig av type narkotika, men den grunnleggende mønster av narkotikamisbruk er det samme: en overbevisende at det haster å anskaffe og bruke den ønskede kjemiske stoffet. Med narkotikamisbruk kommer narkotikaavhengighet, og som avhengighet vokser seg sterkere over tid, impulsen til å bruke stoffet vokser kraftigere: kraftig nok til å endre relasjoner, ødelegge helse, forstyrre arbeidsplaner og forstyrre normale aktiviteter.

Definisjon

Narkotikamisbruk medfører overdreven og / eller gjentatt bruk av kjemiske stoffer (i en hvilken som helst form) for å oppnå visse biokjemiske effekter.

Betydning

Misbruk av rusmidler er kombinert med avhengighet, og innhenting og bruk av stoffet blir stadig viktigere enn noen andre ting i livet: venner, familie, arbeid eller selv barn.

Typer

Narkotikamisbruk innebærer kjemiske stoffer kjent som gate-eller illegale-legemidler (ulovlige på grunn av deres potensial for avhengighet), samt reseptbelagte legemidler som er ervervet for behagelige bruk enn medisinsk nødvendighet.

Konsekvenser

Konsekvensene av misbruker narkotika kan være både fysisk og følelsesmessig, confounding kroppens normale biokjemiske prosesser, noe som gjør normale funksjoner vanskelig å utføre og svekke kognitive evner - som dom - til farlige nivåer.

Effekter

Som beskrevet av Mayo Clinic, sentralstimulerende midler øke blodtrykket og metabolisme resulterer i kraftige rushes av energi og søvnproblemer. Depressiva og barbiturater produsere beroligende opplevelser og overdreven avslapning ved å redusere blodtrykk, puls og pust til farlig lavt nivå.

Potensiell

Narkotikamisbruk over tid kjemisk endrer hjernens nevrologiske funksjoner, forårsaker ekstrem ubehag og smerte når det er fratatt stoffet.