Digidexo.com

Hvordan ta allergi medisin

Hvordan ta allergi medisin


Hundrevis av reseptbelagte og over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å hjelpe lindre og redusere symptomer på allergiske reaksjoner. Avhengig av type og alvorlighetsgraden av allergi, konsultere med en lege om et kurs i behandling er nødvendig å velge riktig medisin, dosering og metode for å bruke stoffet. Allergi medisiner kommer i piller og væsker, øyedråper, kremer for hud allergier, og nesespray. Allergivaksinering kan også gis for langsiktig lindring av allergiske reaksjoner.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om din allergi å bestemme den beste behandling plan og allergi medisin for dine behov.

Ta medisinen bare som anvist, enten det er en resept eller over-the-counter narkotika.

Lær de fem grunnleggende kategorier av allergi medisiner og hvordan hver bidrar allergikere: kortikosteroider, antihistaminer, decongestants, leukotriene modifikatorer og kromolynnatrium produkter

Ta kortikosteroider for å forebygge og behandle betennelsen i forbindelse med allergiske tilstander som utløser nasal stuffiness, kløe og rennende nese. Eksempler på kortikosteroid hud kremer for å gjenoppleve kløe inkluderer Hydrokortison produkter som Cortaid og Ala-Cort.

Ta antihistaminer for å blokkere histamin, en inflammatorisk kjemisk utgitt av immunsystemet ved utbruddet av en allergisk reaksjon. Benadryl og Claritin er velkjente over-the-counter eksempler.

Bruk decongestants å avlaste nese og bihuler lunger. Sudafed er et populært decongestant.

behandle astma med leukotriene modifikatorer, slik som merkevare-navnet narkotika Singular. Disse typer allergi medisiner er tilgjengelig på resept bare.

Få lindring av høysnue og øyekatarr ved å ta kromolynnatrium produkter, som selges på resept bare.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på å justere medisiner og doser til en effektiv behandling er etablert.
  • Følg instruksjonene for medisiner og gi akt på legens anbefalinger. En lege kan anbefale en viss allergi medisin, senere endre dosen eller selv foreslå et annet legemiddel hvis det er ubehagelige bivirkninger.