Digidexo.com

Hvordan behandle Gum Cancer

Hvordan behandle Gum Cancer


Gum kreft er en type oral cancer hvori ondartede celler utvikler seg på tannkjøttet. Som de fleste kreftformer, er tyggegummi kreft en alvorlig og potensielt livstruende tilstand. Hvis den forblir ubehandlet, kan kreftceller spre seg til andre deler av kroppen. Symptomene på tannkjøtt kreft varierer, men de fleste lider håndtere smertefulle tannkjøtt sår. Selv om alvorlige, er tyggegummi kreft behandles hvis fanget tidlig.

Bruksanvisning

•  Møt med en muntlig onkolog. Du må planlegge en avtale med en onkolog som har spesialisert seg muntlig kreft. Han eller hun vil gjøre en fullstendig undersøkelse, vurdere din medisinske historie og finne det beste løpet av behandlingen.

Planlegge en avtale for å fjerne svulsten. Avhengig av plasseringen og størrelsen av kreftsvulst, kan en onkolog anbefale fullstendig fjerning av tumoren. Dette innebærer kirurgi, der en kirurg fjerner en liten del av tannkjøttet og omkringliggende vev.

Få stråling behandlinger. Stråling er en effektiv kreftbehandling som dreper kreftceller og stopper disse ondartede celler fra å spre seg. Dette er et alternativ når tannkjøtt kreftsvulster er små og har ikke spredd seg. Leger administrere en høy dose av strålingsterapi. Ofte er dette nok til å drepe og stoppe utviklingen av kreftceller på tannkjøttet.

Motta kjemoterapi behandlinger. Kjemoterapi er et vanlig legemiddel anvendt til å behandle mange forskjellige typer kreft, inkludert tannkjøtt kreft. Dette stoffet ødelegger kreftceller, og det er ofte anbefalt for større svulster, eller når kreftcellene har spredt seg til andre deler av kroppen.

Tips og advarsler

  • Onkologer kan anbefale flere behandlinger. For eksempel, etter å ha en tumor kirurgisk fjernet, kan leger bestille en runde av stråling og kjemoterapi mikroskopiske å ødelegge kreftceller.