Digidexo.com

Infant hypothyroid symptomer

Alle 50 stater i USA gjennomføre nyfødte screenings snart etter et spedbarn er født fra og med 2008, ifølge Babycenter.com. En av de lidelser som blir screenet for er medfødt hypotyreose. Medfødt hypotyreose vanligvis oppstår som et resultat av en underutviklet skjoldbruskkjertelen. Ifølge babycenter.com, ca 1 av hver 5000 amerikanske babyer har medfødt hypotyreose. Hvis det oppdages et problem mens analysere resultatene av den nyfødte screening, kan spedbarn bli gitt en erstatning av skjoldbruskkjertel hormon å fikse hormonmangel. Imidlertid, hvis forstyrrelsen ikke oppdages tidlig, kan retardasjon av hjernen og samlet vekst forekommer.

Vekst Issues

Noen babyer med medfødt hypotyreose kan være større enn normalt i starten, selv om de ikke kan spise mye. Etterpå, vil barnet sannsynligvis vokse ekstremt sakte eller ikke i det hele tatt.

Søvnighet

Babyer med medfødt hypotyreose vil vanligvis sove mye mer enn gjennomsnittet spedbarn. Selv når disse barna er våkne, kan de virke sløv og har lite energi.

Utseende

Spedbarn med medfødt hypotyreose kan ha en puffy utseende ansiktet og tungen kan virke hoven. Dessuten kan magen deres synes å være alltid oppsvulmet. I tillegg kan de ha lav muskeltonus.

Andre symptomer

Spedbarn med hypotyreose kan ha armer og ben som føles kaldt å ta på. Dessuten kan de ha en hes-klingende gråte. I tillegg kan de lider av kronisk forstoppelse.

Langsiktige spørsmålene

Ifølge Magisk Foundation, spedbarn født med symptomer på medfødt hypotyreose er er en større risiko for å ha utviklingsmessige forsinkelser. Etter en diagnose er gjort, vil medisinen være nødvendig daglig for å erstatte den manglende thyroid hormon. Med tidlig og kontinuerlig behandling, vil de fleste barn født med medfødt hypotyreose går på å leve normale liv.