Digidexo.com

Slik bruker du en Vicks Vaporizer i My Baby Room

Vaporizers kan komme godt med når du prøver å trøste barn som lider av hoste, forkjølelse og pustevansker. Vaporizers skape varm, fuktig luft ved å gjøre vann til damp. Dette dreper bakterier og bakterier og skaper luft som er skånsom mot en babyens sarte nese passasjer.

Slik bruker du en Vicks Vaporizer i My Baby Room

•  Etter fjerning av damp fra fordamper-enhet, fylle baseenheten med vann. Hell vann til vann-nivået linje, som vist på basen. Rådfør retninger følger med produktet for eventuelle spørsmål.

Legg til bordsalt. Henvises til instruksjoner for nøyaktig måling av salt du trenger å legge til. Det hjelper å vite om vann fra springen er hard eller myk, da dette kan påvirke mengden av salt er nødvendig.

Legg til noe væske fordamper medisiner, hvis det er ønskelig. Se instruksjonene for antall spiseskjeer trengs.

Sett dampenhet på toppen av vaporizer base. Enheten kan måtte holdes nede for å holde på plass. Plasser hele enheten på et håndkle eller annen beskyttende overflate og plugg inn i stikkontakten.

Når vannstanden minker til et visst punkt, vil den fordamper ikke lenger produsere damp. Du må legge mer vann for å bringe vannet tilbake til vannstanden linje.

Hint

  • Rengjør fordamper ved å skylle den grundig med vann.
  • Vaporizers vil bli ekstremt varm, og bør ikke plasseres der barn kan nå dem. Pass på å la fordamper helt avkjølt før tømming for å unngå å bli skåldet av varmt vann.