Digidexo.com

Nyfødte tegn på autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som presenterer komplikasjoner i språk, sosiale ferdigheter og passende oppførsel. Autisme er vanligvis diagnostisert rundt 3 år, men screening verktøy har blitt utviklet for å bidra til å oppdage det tidligere.

Newborn

Nyfødte babyer 'kompetanseutvikling er subtile, og erkjenner tegn på autisme er vanskelig. Mange barn som blir til slutt diagnostisert med autisme viser ingen tegn i spedbarnsalder.

Social Development

Spedbarn fra fødselen til 3 måneder lære og vise mange atferd. Sosial atferd er smilende, spille med andre mennesker og gråter når du spiller stopper eller en person forlater rommet. Fravær av disse atferd kan være tegn på autisme, selv om barn utvikler og ulike skritt så disse er ikke nødvendigvis røde flagg.

Movement

Ved tre måneder babyer bør være mer mobil. Movement milepæler inkluderer heve hodet og brystet når du ligger på magen, åpning og nedleggelse hender, og fatte leker. Igjen, kan fraværet av disse ferdighetene være tegn på et problem, eller kan være normalt.

Visuell og auditiv

Av tre måneder, bør babyer være å svare på både visuell og auditiv stimulans. Milepæler for disse inkluderer å se på ansikter, sporing bevegelige objekter, gjenkjenne kjente mennesker, babling og snu mot lyder.

Varselskilt

Ifølge Centers for Disease Control, varsel tegn på at barnet ditt ikke utvikler vanligvis inkluderer ingen respons på høye lyder, unnlatelse merke hender, unnlatelse av å følge bevegelige objekter med øynene, ingen interesse i å nå for og fatte leker, babling uten innsats å imitere, unnlatelse av å ta hensyn til nye ansikter eller et dramatisk tap av ferdigheter.