Digidexo.com

Lav vekt hos barn

Et barns barnelege bør veie og måle barnet på et årlig besøk og gi foreldrene et diagram som viser hvordan barnets vekt sammen til anbefalt vekt for sin størrelse. Denne oversikten vil vise om barnet ikke vokser raskt nok.

Amming Problemer

Hvis en ammet babyen ikke er å få vekt i den første måneden av sitt liv, eller om han er å miste vekt, kan han ikke får nok melk. En nyfødt bør få fem på syv gram per uke når moren begynner å produsere melk. Hvis mor ikke er i stand til å produsere nok melk, kan barnets barnelege eller en amming spesialist hjelpe.

Spiseforstyrrelser

Et barn som er en preteen eller tenåring og har lav vekt kan være med vilje sulter seg eller kaste opp etter måltider for å være tynn. Spiseforstyrrelser, som anoreksi og bulimi, påvirker mange barn, spesielt tenåringer. KidsHealth.org sier at en til to prosent av amerikanske barn vil slite med dette problemet.

Child Abuse

Å være undervektig er også et symptom på barnemishandling eller omsorgssvikt. Et barn som blir misbrukt kan også ha utviklingsmessige forsinkelser og atferdsproblemer og kan ha omsorgspersoner som vises disinterested i barnet. Alle som har mistanke om et barn kan lide av misbruk eller forsømmelse bør kontakte politiet.

Andre Disorders

Lav vekt kan være ett symptom på en rekke andre sykdommer. Ifølge HealthyChildren.org, et barn med diabetes, cystisk fibrose, infeksjoner eller hjertesykdom kan være under den anbefalte vekten for sin alder.