Digidexo.com

The Cholesterol av Venison vs kolesterol av Beef

The Cholesterol av Venison vs kolesterol av Beef


Som folk fortsette å se på måter å redusere sine Kolesterol og forbedre sin helse, blir uunngåelig kjøtt et tema for diskusjon. Kolesterol, i henhold til American Heart Association, er et mykt, voksaktig stoff som finnes i lipider, eller fett, både i blodet og celler i kroppen.

Gode ​​og dårlige cholesterols

Det er god kolesterol, høy tetthet lipoprotein (HDL), og dårlige kolesterolet, som er low-density lipoprotein (LDL). Ulike matvarer, inkludert vilt og oksekjøtt, gir varierende mengder av hver.

Venison

Venison vanligvis er mest forbundet med hjortekjøtt, selv om det også kan omfatte elg, villrein og elg. I Sør-Afrika, er antilope også vilt. Den kan tilberedes en rekke måter, blant annet som en stek eller som jerky.

Beef

Beef kommer fra kommersielt avlet storfe og kan serveres som stek, biff, ribbe og kjøttdeig.

Red Meat

Selv vilt og storfekjøtt både anses rødt kjøtt, inneholder vilt mindre fett og kolesterol enn de fleste kutt av storfekjøtt. Forskjellene er delvis fordi vilt kommer vanligvis fra dyr som ikke er oppfôret og matet, mens kjøttfe fôres korn som bulk dem opp.

Kolesterol Forskjeller

Basert på forberedelser, inneholder vilt færre kalorier og gram kolesterol og fett enn sammenlign biff kutt. Et eksempel er et vilt loin. En 3-unse servering har ca 15 færre gram kolesterol enn en okse indrefilet - 62 og 77, henholdsvis.