Digidexo.com

Hvordan virker Salisylsyre arbeide for å fjerne vorter?

Årsaker til Vorter

Alle warts er forårsaket av tråder av Human Papilloma Virus (HPV). Viruset tråder som forårsaker vorter overføres via hud-til-hud kontakt. Disse trådene generelt lever på alles hud, og warts vises basert på en persons immunitet mot viruset. Dermed, hvis du berører noens vorte, du vil ikke få vorter selv med mindre du mangler immunitet mot viruset i det området av huden din.

Målet med Vorte behandlinger

Det eneste som virkelig kan drepe vorter er kroppens eget immunforsvar. Når du har et virus eller bakteriell infeksjon innsiden av kroppen din, til immunsystemet slår inn med en gang bekjempe det, så du er ikke syk for endeløse perioder. Men ifølge Mayo Clinic, immunforsvaret i huden fungerer hovedsakelig i dermis, som er under overhuden, hvor warts vokse. Dette gjør det vanskeligere for kroppen å oppdage dem. Mens det er mange behandlinger der ute, inkludert cryosurgery, -salicylsyreforbindelser, og selv DIY metode for "kvelende" vortene med neglelakk eller duct tape, disse tiltakene egentlig bare bidra til å få kroppens eget immunforsvar til å gjenkjenne viruset.

Fordeler med Salicyclic Acid

Når du behandler en vorte lokalt, er du egge en immunrespons, som er dokumentert fra blemmer som vanligvis utgjør rundt området, uavhengig av hvilken metode du velger. I hovedsak er målet for enhver vorte behandling er å få kroppen til å innse at det er en virusinfeksjon på hudoverflaten, som trenger oppmerksomhet. Salisylsyre er brukt for mange hudsykdommer, og er sikker å bruke på vortene i relativt høye konsentrasjoner. Dette gjør det til et godt alternativ for vorte behandling fordi det er en aggressiv over-the-counter behandling. Videre er det en god behandling for å prøve først, fordi det er ikke så harde på huden rundt som cryosurgery og har en bedre suksessrate enn andre metoder. Det er også billig, non-invasiv, og med den kan du unne deg i personvernet ditt eget hjem.

Eksfoliering

Salisylsyre er et svakt beta-hydroxy-syre. Den brukes i konsentrasjoner på ca. 17 prosent til behandling av vorter, fordi utsiden av en vorte er ofte svært grovt. Salisylsyre er eksfolierende egenskaper slough bort de ytre lagene av vorte og handle for å prøve og drepe tilgjengelige deler av vorten. Ofte når du bruker salisylsyre, vil du legge merke til rødhet på stedet av din vorte, og det kan være øm å ta på. Dette er faktisk den responsen du ønsker, fordi det betyr at immunforsvaret gjenkjenner at det er noe som skjer på stedet av vorten.