Digidexo.com

Hvordan bruke Terapeutiske eteriske oljer for Emotional Healing

Eteriske oljer gir en naturlig og helhetlig metode for emosjonell helbredelse. Du kan bruke eteriske oljer for en massasje eller ved å brenne røkelse for å helbrede emosjonelle energier, eller chakra (chi) energi.

Bruksanvisning

Forstå Strøm Terapeutiske eteriske oljer

•  Begynn med roten chakra, som korrelerer med spørsmål om suksess, overlevelse, stabilitet og tålmodighet og kroppens systemer av nyrer, binyrer, blære, tarm og sirkulasjon. Eteriske oljer forbundet med roten chakra inkluderer burdock, løvetann, vill salat og mjødurt.

Å kanalisere disse essensielle oljer, enten massere magen inkludert blære og nyre områder eller brennes som røkelse.

Unn den sakrale chakra, knyttet til livskraft, forplantning, følelser og seksualitet og reproduktive organer.

Følgende essensielle oljer helbrede den sakrale chakra: lakris, oregano, calendulla eller malurt. Meditere ved siden brenne røkelse ved hjelp av disse essensielle oljer eller nyte en sensuell massasje for å helbrede følelsesmessige problemer rundt seksualitet og livskraft.

Arbeid med solar plexus chakra, området forbundet med makt, autoritet, grenser og kroppens systemer av magen, musklene og leveren. Hvis du føler deg maktesløs eller svak, kan du fokusere på dette chakra for emosjonell helbredelse.

De essensielle oljer for å bruke for å helbrede denne emosjonelle punktet er: ryllik, sitronmelisse, kamille, fennikel, salvie og skullcap.

Unn hjertet chakra området, som er koblet til følelser rundt forståelse, balanse og tilgivelse, manifestert i den fysiske systemer hjerte, lunger, immunsystemet og sirkulasjonssystemer.

Eteriske oljer er: lavendel, sitronmelisse, persille, merian og grønne blomster eller planter.

Arbeid med hals chakra, som er relatert til kommunikasjon og kreative uttrykk, sett i skjoldbruskkjertelen og hormoner. Hvis du føler deg maktesløs i evnen til å kommunisere og stå opp for deg selv verbalt, som arbeider med hals chakra vil åpne energikanaler knyttet til disse følelsene.

Timian, løpstikke og øyentrøst er de essensielle oljer for å bruke for emosjonell helbredelse knyttet til disse kroppsenergi steder.

Unn krone chakra, som representerer høyere selvtillit og spiritualitet, assosiert med sentralnervesystemet, intuisjon og hodepine relatert til angst og utrygghet.

Pagoda, solsikke, busk roser eller bo treet er essensielle oljer for å bruke når knyttet til følelser angå krone chakra.