Digidexo.com

Tinnitus Relief

Tinnitus er den medisinske termen som beskriver øresus som påvirker så mye som 20 prosent av befolkningen, ifølge Mayo Clinic. Tinnitus er ikke en medisinsk tilstand. Det er ett av symptomene på en annen forstyrrelse, slik som Menieres sykdom eller en skade på øret. Lindring fra tinnitus kan komme i en rekke måter, med slike behandlinger som maskering støy, medisiner og kirurgi.

Medisiner

Mens medisiner ikke kan helbrede tinnitus, har de blitt sett å redusere virkningene av tilstanden. Antidepressiva som nortriptylin har vært ansatt mot tinnitus, men brukes kun i de mest alvorlige tilfeller. Bivirkningene av slike legemidler er tørr munn, forstoppelse og hjerteproblemer, slik at de ikke er foreskrevet bortsett fra når lite annet har fungert. Den angstdempende medikament Xanax og andre lignende til det er blitt funnet å være effektive i å hjelpe til å redusere symptomene på tinnitus, men disse medikamentene kan være vanedannende og bringe døsighet og kvalme. Et stoff som heter Campral, som normalt brukes til å behandle alkoholisme, har vist noen lover som en lettelse for tinnitus.

Maskering

En av de mest brukte behandling for å gi lindring av tinnitus er å maskere lyd. Dette gjøres med bruk av enheter som hvit støy maskiner og høreapparater. En hvit støy maskin produserer beroligende lyder som bølger eller regn som gir noen lettelse fra tinnitus. Høreapparater kan tillate en person med tinnitus en bedre evne til å forstå hva som blir sagt. Andre maskering enheter ligner i naturen til høreapparater og kan brukes akkurat som høreapparater er. De produserer støy lavt nivå at individet vil til slutt automatisk ignorere, med tinnitus lyder også blir ignorert på samme tid.

Tappekran Test

En enkel test kan avgjøre om maskering vil gi tinnitus lettelse. Stå ved siden av rennende vann, og hvis lyden gjør at du ikke legger merke til tinnitus, bør deretter maskerings kunne arbeide. Selv når kranen testen ikke drukne ut ringing i ørene, kan det bety at personen lider av et hørselstap. De som har et tap av hørsel kan bli hjulpet av en høyere-pitched maskerende lyd.

Kirurgi

Når tinnitus er ekstrem, kan kirurgi vurderes. Indre øret skader er vanligvis skylden for alvorlig tinnitus symptomer. Imidlertid, kirurgi ikke garantere lettelse siden, i noen tilfeller, er kilden til problemet lokalisert i hjernen, hvor den ikke kan håndteres. Slike operasjoner er vanligvis utføres bare ved institusjoner som har høyt spesialiserte auditive kirurger fordi hørselsnerven må deles for å gi noen lettelse.

Andre behandlinger

I noen tilfeller tinnitus er forårsaket av medisinske tilstander som når de ble behandlet kan lindre symptomene på øret ringing. Et vanlig problem som lett kan utbedres er en opphoping av voks i øregangen. Hørselsproblemer relatert til blodtrykket og blodårer kan korrigeres med medisiner og / eller kirurgi. I noen tilfeller en viss medisiner kan forårsake tinnitus; endre dosering eller bytte til et nytt legemiddel ofte bidrar til problemet.