Digidexo.com

Matvarer som inneholder Inulin

Mange sunne og deilige planteføde inneholder løselig kostfiber som heter inulin. Spise mat som bruker denne karbohydrat lagring materialet vil legge bulk til avføring, som hjelpemidler i mineral absorpsjon gjennom tarmen. Den probiotiske natur inulin bidrar til å gi et miljø for sunne bakterier å vokse videre i tarmen. Legg disse matvarene til kosthold for å dra nytte av deres positive effekter på fordøyelsen.

Sunchoke Root

Sunchokes, også kjent som jordskokk, har en høy konsentrasjon av inulin i sine spiselige rot. Må ikke forveksles med kloden artisjokk som er en tistel, er sunchoke medlem av solsikke familien. Bønder rapportere dette anlegget har en tendens til å vokse som et ugress og ta over en hage plass. Spis den svellede roten av sunchoke, som er lik en potet. Skrell og damp din sunchokes før du legger smør og lage puré dem til en jevn, tykk konsistens.

Asparges Stem

Asparagus stammer er kjent for å inneholde store mengder inulin fiber etter vekt. Dette medlem av liljefamilien vokser godt i sandjord. I beste mulige jordbruksforhold, vil asparges vokser opp til 10 inches i en 24 timers periode og høstes hver tre til fire dager. Kjøp fersk asparges med tips som er stengt stramt og bunner som fortsatt er fuktig. Skjær bunnen før dampende asparges helhet og serverer den i en smørsaus med nykvernet sort pepper.

Sikorirot

Sikorirot brukes som en kilde for inulin tilskudd på grunn av sin høye konsentrasjon av fiberen. Sikori rot ekstrakt er lagt til som en prebiotisk til aktive kultur yoghurt og et søtningsmiddel og viktigste kilde til fiber innhold i mange bearbeidet mat. Konsumere denne roten ved å legge ekstraktet til en vanlig vitamin og nærings regime. Forbered sikorirot å drikke ved steking og sliping det før brygging den med varmt vann som kaffe.

Artisjokk Bulb

Selv artisjokker er litt vanskelig å forberede seg på forbruk, disse velsmakende tistler er fulle av inulin fiber. Fjern den ytre overflaten av artisjokk blader og base samt furry choke før du spiser. Gjør dette ved å fjerne hele den første raden av base blader og deretter bruke saks til å klippe av toppen kvart tomme av hvert blad tips. Steam artisjokk i en åpen gryte, og dypp bladene i smør saus til å tjene. Fjern det vanskelige choke helt før du spiser umodne blader i hjertet av artisjokk.

Salsify Root

Salsify rot er et annet medlem av solsikke familien som inneholder høye nivåer av inulin fiber. Dette rot grønnsak kalles østers anlegget på grunn av sin sjømat smak. Velg Salsify røtter til din kjøpmann som er fast og frisk. Forbered salsify ligner på potetmos, skrell og damp dem grundig før mose og legge fløte, smør og salt og pepper etter smak. Legg denne unike grønnsak til menyen for en spennende vri på stivelse del av måltidet.