Digidexo.com

Hvordan Juster til et par nye briller

Hvordan Juster til et par nye briller


Uansett hva årsaken til endring i syn, kan nye briller være nødvendig å justere til skifte i synet. Selv om et nytt par briller gjør at du kan se mer tydelig, kan den første endringen forårsake bivirkninger. Ubehaget skyldes øynene forsøker å tilpasse seg de nye reseptbelagte linser. Mens overgangen mellom et par nye briller kan være tøff, er det noen måter å lette ubehag av overgangen.

Hvordan Juster til et par nye briller

•  Ta hyppige pauser fra seg brillene. Iført dine nye briller stadig er anstrengende og forårsaker øynene dine til å stadig tilpasse seg de nye objektivene. Å ta dem av for et par minutter en time kan bidra til å slappe øynene dine.

•  I begynnelsen, ikke går med nye briller når det er nødvendig. Hvis du leser, spiser eller gjør noe som ikke krever at du å bruke briller, ikke bære dem. Iført nye briller mens du ser på noe nær vil forårsake svimmelhet og hodepine.

Veksle mellom dine gamle briller og nye. Bytte frem og tilbake gjør at øynene dine til å slappe av fra justeringen med den gamle par briller og gradvis venne seg til det nye paret også. Over tid øke frekvensen av seg de nye glass, til eventuelle bivirkninger forsvinner fra overgangen.

Se for vanlige bivirkninger som svimmelhet, hodepine og tørre øyne. Hvis det oppstår problemer, ta av deg brillene å la øynene hvile og ikke sette dem på før problemene avta. Hvis bivirkningene ikke går bort, kan du kontakte din øyelege. Du kan trenge en annen synstest og en endring i din resept.