Digidexo.com

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online


Hvis du leter etter måter å gå ned i vekt, dietter som Weight Watchers flex plan kan gi den fleksibiliteten som du leter etter. The Weight Watchers flex plan gir deg muligheten til å bestemme hvordan du bruker dine personlige daglige poeng målrette hver dag. Du kan også spise ute på restauranter når du vil, men du må beregne Weight Watchers poeng for din restaurant servering. Så hvordan gjør du dette? Jeg har funnet en super-enkel måte å gjøre dette på som ikke koster en krone! Les videre og jeg vil dele denne enkel måte å finne din restaurant poeng online!

Hvordan beregne Weight Watchers poeng for restauranter Online

•  Bestem deg for hvor du ønsker å spise ute. For eksempel, jeg elsket å være i stand til å fortsatt gå til Panera Bread når jeg var bruker Weight Watchers flex plan vekttap programmet. Når du har plukket din restaurant, er du klar til å gå på nettet og bestemmer hva du skal bestille. Det er gunstig å bestemme hva du skal bestille før du går. På den måten kan du sørge for at du holder deg innenfor daglige poeng balanse (eller i det minste innenfor din ekstra ukentlig punkt kvote hver uke) og ikke har noen anger senere. Se "Resources" for mer informasjon om hvordan du bruker Weight Watchers flex poeng, og hvordan å beregne Weight Watchers poeng.

Klikk på linken for Dotti er nedenfor og finn din restaurant valg. Jeg bestemte meg for at jeg ønsker å gå til Panera Bread, så jeg kan klikke på "P" og se etter restaurantens navn i denne delen. Når du finner din restaurant navn, klikk på den.

Finn elementet du har tenkt å bestille. Menyelementer er generelt organisert i matvarekategorier for hver restaurant. For eksempel, jeg ønsker å bestille fransk løksuppe med ost og krutonger, så jeg synes dette elementet under "Supper" delen. Min suppen har en verdi på 4,5 vekt overvåkere punkter. Jeg har tenkt å drikke diet coke med min måltid, og jeg vet allerede at er en 0 poengverdi, men dette kan også bli funnet i Weight Watchers Complete Food Companion. Du kan også beregne noen av de restaurant poeng ved hjelp av Weight Watchers Spise ute Companion, men ikke hver restaurant er oppført i denne veiledningen. Du kan se "Ressurser" for informasjon om hvordan du gjør dette.

Legg opp poeng for din planlagte orden og sørge for at du vil være innenfor ditt daglige poeng balanse. For eksempel, ville jeg legge opp min planlagt for å nå 4,5 Weight Watchers poeng for bestillingen min. Jeg trenger å være sikker på at jeg fortsatt hadde disse punktene forlot den dagen, eller være i stand til å bruke noen av mine 35 ukentlige flex poeng. Jeg kunne også tjene Weight Watchers aktivitet poeng den dagen for å legge til min balanse. Hvis du ikke bruker det allerede, kan du finne Weight Watchers QuikTrak en praktisk måte å administrere dine Weight Watchers poeng. Se "Resources" for mer informasjon om QuikTrak. Du er nå klar til å spise ute og nyte måltidet samtidig som de vet at du fortsatt følge din vekttap programmet!

Hint

  • Du kan bruke Dotti nettsted mens du er på farten for å beregne din restaurant poeng.