Digidexo.com

Slik Cure Vestibulær Neuronitis

Vestibulære neuronitis oppstår når vestibular nerve, som ligger i det indre øret blir betent. Det dukker vanligvis opp i ett øre på en gang, og er forårsaket av et virus eller ved tilstander som påvirker hjernen, sirkulasjonssystemet og sentralnervesystemet. Vertigo, ubalanse, oppkast og kvalme er de viktigste symptomene på infeksjonen. Noen mennesker vil komme fra det uten behandling, men andre vil trenge medisiner.

Slik Cure Vestibulær Neuronitis

Tillat vestibulære neuronitis å gå sin gang. Det er ingen bestemt kur for tilstanden.

Be legen din for en behandlingsplan for å gjøre deg mer komfortabel når du arbeider med vestibular neuronitis. Antihistaminer kan benyttes til å redusere virkningen av alvorlige symptomer.

Ta to typer medisiner for å behandle vestibulære neuronitis. Medisiner som Phenergan, Antivert eller Valium kan brukes til å undertrykke vertigo symptomer. De vil også bidra til å lette kvalme som ledsager infeksjon.

Bruk en kort løpet av et steroid medikament som prednison å undertrykke immunsystemet. Dette vil hjelpe deg å gjenopprette raskere og mer fullstendig fra vestibular neuronitis.

Bo i seng for et par dager mens kampen vestibular neuronitis. Det hjelper å holde hodet i ro de første par dagene av infeksjonen. Legen kan også fortelle deg å gjøre noen balanseøvelser for å kontrollere symptomene.

Hint

  • Ikke ta antibiotika. De jobber ikke på infeksjoner forårsaket av et virus.