Digidexo.com

Hvordan betale for infertilitet narkotika

Hvordan betale for infertilitet narkotika


Infertilitet er et vanlig medisinsk problem. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 2 millioner gifte kvinner er infertile. Ulike former for behandling eksisterer for å hjelpe infertile par unnfange, og mange behandlinger innebære bruk av medisiner. Dessverre, planlegger mange forsikring for å ikke dekke nødvendige infertilitet narkotika. Par har flere ulike alternativer for å finansiere ufruktbarhet behandlinger som kan koste hundrevis av dollar ut av lommen.

Hvordan betale for infertilitet narkotika

•  Spør infertilitet lege for å få hjelp. Mange leger kan tilby pasientene sample infertilitet narkotika uten kostnad eller til en sterkt redusert pris. En medpasient kan donere left medisiner for andre pasienter til å bruke etter en vellykket syklus. Legen kan da tilby en begrenset mengde av ufruktbarhet medisiner til pasienter som gjennomgår behandling. Hvis du gjør en syklus som krever lite medisiner, er dette en måte å bidra til å betale for kostnadene for infertilitet narkotika.

Forskning tilgjengelige medisinske planer på jobb. Noen medisinske planer tilby infertilitet dekning som kan inkludere ulike typer behandling til og med IVF. Infertilitet dekning inkluderer ofte dekning for ufruktbarhet medisiner for en lav copay. Ta kontakt med din personalavdeling. En representant skal være i stand til å gå gjennom alle mulige helse plan alternativer. Du kan være i stand til å slå helseforsikring planer eller plan på forhånd for å registrere deg for en plan som har bedre infertilitet dekning gang åpen påmelding begynner. Deretter kan tiden syklusen din for å falle sammen med medisinsk dekning.

Finn ut om du kan bruke et rimeligere alternativ. Noen merker av fruktbarhet narkotika er billigere enn andre, men fungerer like godt. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilke medisiner vil være optimal for din behandling samtidig tilby lavere kostnader.

Undersøke delte medisiner alternativer. Noen IVF klinikker la pasienter dele medisiner kostnader i løpet av en bestemt syklus. En klinikk kan tillate pasientene å sykle sammen for å forene sine kostnader og dele IVF narkotika. Gjør du det kan hjelpe deg å redusere kostnadene for fruktbarhet narkotika.

Forskning finansieringsalternativer. Infertilitet medisiner kan legge tusenvis av dollar i kostnader til en IVF syklus. Noen IVF klinikker og narkotika produsenter tilbyr pasienter betalings planer om å hjelpe. Potensielle alternativene inkluderer direkte lån og hjem egenkapital lån. Infertilitet narkotika blir betraktet som en medisinsk regning. Som et resultat de kan være fradragsberettiget under visse omstendigheter. Dette kan bidra til å holde ned den generelle bekostning av medikamenter.