Digidexo.com

Dietter og øvelser for å miste vekt i lårene

Fat lårene kan være et problem når du kjøper et par skinny-leg jeans, men de kan være tonet i en total fitness plan som kombinerer kosthold og mosjon. En lav-fett diett hjelper med vekten. Kardiovaskulær trening, kombinert med vekttrening, modellerer og toner lårene.

Øvelser

Gjør lår reduksjon og toning del av et treningsregime som inkluderer solid vekttrening, kardiovaskulær trening og slanking. Sikt på å miste ett pund per uke og redusere kroppsfett med 20 til 27 prosent. Dette vil omfatte lårene. Mål din nåværende kroppsfett og omkrets på lårene. Bruk kardiovaskulær trening for å forbrenne fett. Stepper er en utmerket måte å jobbe på lårene, fordi det er rettet mot de rumpe musklene. Setemuskler er kroppens største muskelgruppe og vil brenne mest kalorier. For å trene baksiden av bena, hoppe på elliptiske trener, som engasjerer hamstrings på baksiden av lårene. Begge disse maskinene vil fungere på rumpe og lår. Ikke overexert, spesielt i begynnelsen. Holde innenfor et område på 60 til 70 prosent av den maksimale hjertefrekvensen vil tillate legemet å trekke sin energi fra fettceller. Mer enn dette, og at kroppen får sin drivstoffet fra sukker og protein.
Sculpt lårene ved å bruke veie trening. Vekttrening bør dekke alle muskelgruppene i lårene for å unngå muskel ubalanse og skade. Barbell knebøy og ben presser målrette firemannsrom. Gjør hamstring curls på en sittende curl maskin eller ligge på maskinen. Uansett, peker tærne nedover for å fullt engasjere hamstring. Bruk en sittende bortfører maskin å tone utsiden av lårene. Bruk adductor maskin og knebøy med manualer i begge hender til firmaet innsiden av lårene. En bonus er at de muskuløse lårene vil drive deg fremover når du kjører. Mer fart og utholdenhet bety lengre og raskere kjører. Gjør om tre sett av hver øvelse, med 12 til 20 repetisjoner i hver. Legg vekter hvis du gjør mer enn 20 reps.

Low-Fat Diet Tips

Planlegg en god diett for å gå sammen med øvelsen. Stick med en lav-fett diett. Bruk magre ingredienser i matlaging; vurdere å kjøpe pre-pakket kosthold måltider med kaloriene allerede telles. Mat kan være smaksatt med små mengder av fettrike matvarer som ost og bacon. Meieriprodukter, slik som yoghurt og melk, bør være lav i fett.