Digidexo.com

Hvordan bruke vekter på en tredemølle

Hvordan bruke vekter på en tredemølle


Kanskje du er ute etter å gå ned i vekt. Kanskje du ønsker å forbedre eller opprettholde din kondisjon. Bruke vekter på en tredemølle legge til en utfordrende og ny dimensjon til en rutinemessig trening på en tredemølle. Jo mer vekt du bærer, jo flere kalorier vil du forbrenne på tredemølle. Vekter gir også en fin måte å øke din styrke og tone ulike deler av kroppen din.

Hvordan bruke vekter på en tredemølle

•  Begynn med lett hånd vekter. En til £ 2 hånd vekter gjøre et godt utgangspunkt, spesielt hvis du ikke er ellers vekttrening. Sving armene når du går eller jogge. Prøv en rekke andre bevegelser som armhevinger, løfter armene over hodet eller holde dem rett ut fra kroppen din.

Bruk sko vekter. Hvis du ønsker å fokusere mer på bena, sko vekter er tilgjengelig fra de fleste sportsbutikker. De bidra til å forbedre kne løft, rumpe, korsrygg, hoppe høyde og smidighet. Vektene feste til joggesko og kan justeres til en rekke vekter. Eller, kan du kjøpe vektet sko. Avhengig av størrelse, kan disse veie 2,2 til 4 kg. hver. Veide sko bør bare brukes for å gå på tredemølle.

Prøv en vektet jakke. Hvis du foretrekker ikke å bære frivekter under treningen, vektet jakker er tilgjengelig på mange detaljhandel sportsbutikkene. Mange er solgt på 20 kg. vekter eller tyngre. Eller, kan du prøve å tilpasse din egen vektet jakke ved å sette vekter i et fiske vest eller andre klesplagg med flere lommer.

Hint

  • Gjør din trening på en tredemølle morsommere ved å lytte til musikk, bøker på tape eller å ha en TV foran deg. Du kan bruke vekter som en tur, jogge eller løpe avhengig av din form og balanse.
  • Strekke alltid og varme opp før trening. Begynn på tredemølle sakte og sørg for at du er balansert som du øker vektene. Starte med de enklere øvelser og langsomt øke vanskelighetsgraden. Strekk igjen etter treningen og kjøle seg ned.