Digidexo.com

Meal Plans for ABS kosthold for kvinner

Meal Plans for ABS kosthold for kvinner


Den ABS Diet er designet av editor-in-chief av menns helse magazine som et måltid plan basert rundt "makt mat." Planen hevder å øke muskelmasse, tone kroppen din og hjelpe deg å miste vekt uten trening. Mens opprinnelig utviklet for menn, er det nå spiser planer for kvinner også.

Frokost

Frokost på ABS Diet streker protein med kun en liten mengde av karbohydrater. Måltider omfatter et egg og tunfisk salat uten majones, grits med strimlet beef jerky og cheddar, en mint og melon yoghurt smoothie og en brødrister vaffel med egg og salsa.

Lunsj

Lunsj alternativer tilbyr en blanding av proteiner, frukt og friske grønnsaker. Valgene spenner fra en spinat salat med jordbær, appelsiner og prosciutto til en lav fett Ruben sandwich, og en salat med kylling, grønnsaker, kikerter og rød paprika.

Middag

Fokuset er protein, men middager har mer karbohydrater enn andre måltider. Menyvalg inkluderer flatbrød toppet med italiensk ost, stek med reker, peanøtter og grønne bønner og panert ørret med grønne bønner.

Snacks

Den abs diett måltid plan tar sikte på å holde ditt daglige kalori teller rundt 1500 kalorier. Den inneholder små snacks å hindre sult. Du kan melde deg av grønnsaker med spredning, yoghurt og bær smoothies, yoghurt is spretter, agurk og herbed cottage cheese, eller streng ost og kjeks.