Digidexo.com

Hvordan håndtere Mann Ufrivillig barnløshet og hetetokter

Ufrivillig er mannlige overgangsalderen, en tilstand som rammer mange menn over hele verden. Det kan føre til søvnforstyrrelser, nattesvette eller hetetokter, depresjon og lave nivåer av seksuell appetitt. Ufrivillig barnløshet rammer oftest menn i slutten av 50-tallet, men kan også vises hos menn så tidlig som i 30-årene eller så sent som i 60-årene. Testosteron hormonbehandling er ofte foreskrevet for denne tilstanden, selv om det er risiko involvert, inkludert prostata vekst, væskeretensjon, levertoksisitet, en nedgang i sperm produksjon, og en økt risiko for hjerneslag og hjerteinfarkt. Omfattende testing bør gjøres før du begynner mannlige hormonbehandling.

Hvordan håndtere Mann Ufrivillig barnløshet og hetetokter

•  Ha en kreftscreening og en prostata og testikkelkreft eksamen før du begynner noen hormonell substitusjonsprogrammet. En begrenset studie publisert i Journal of Urology, august 2005, viste utviklingen av prostatakreft i 55 prosent av mennene som er involvert i studien innen to år etter initiering av testosteron.

planlegge regelmessige blodprøver for å overvåke dine testosteronnivå. Ifølge en artikkel publisert i det endokrine Anmeldelser i 2005 av Dr. Jean M. Kaufman og Alex Vermeulen av Ghent University Hospital, morgen nivåer av testosteron hos friske voksne menn varierer mellom 315 og 1000 ng / dl. Høyere nivåer i denne serien er ideell; kan imidlertid nivåer som er utenfor intervallet forstyrre kroppens normale hormonproduksjon og øke helserisiko.

Unngå alkohol og krydret mat, som kan fremme nattesvette. Noen antidepressiva kan også fremme hetetokter, så snakk med legen din om eventuelle medisiner du bruker.

Ta en kald dusj før sengetid for å unngå nattesvette, og holde soverommet kjølig, med lav fuktighet. Åpne vinduer om natten eller skru ned termostaten på air condition før du sovner.

Endre sengetøy når nattesvette få deg til å våkne opp til en fuktig seng. Drikke kaldt vann, melk eller juice under eller etter et angrep for å bidra til å bringe ned kroppstemperaturen.

Hint

  • Noen leger anbefaler at begge parter begynne hormonbehandling sammen. Testosteron terapi i stor grad øker din seksuelle stasjonen, og ha din partner i samme sinnstilstand hvis hun vender menopause kan hjelpe med disse endringene.
  • En vanlig treningsprogram kan bidra til å redusere symptomer på Ufrivillig.
  • Infusjoner av store mengder testosteron er farlig og bør aldri settes i gang før du har hatt en komplett prostata screening, inkludert en digital endetarms eksamen og en prostata-spesifikt antigen screening.
  • Testosteronbehandling kan føre til brystforstørrelse og søvnapné. La legen vite om du opplever disse symptomene.