Digidexo.com

Hvordan å miste ti kilo Fast

Hvordan å miste ti kilo Fast


Kjepphest dietter eller andre altfor restriktive regimer kan ofte gi det motsatte av ønsket effekt. Hvis du mister vekt, vil du ofte sette den på igjen, siden mange kjepphest dietter er ikke bærekraftig. Og ofte, vil du ikke være i stand til å miste vekt i det hele tatt, fordi kroppen går inn i sult-modus på grunn av manglende ernæring. Dette oppmuntrer faktisk kroppen din til å holde på fett i stedet for å bli kvitt det. Den eneste sunn måte å miste vekt raskt er å innlemme mosjon og riktig ernæring inn i din livsstil.

Hvordan å miste ti kilo Fast

•  Vei deg for å holde oversikt over fremgangen din. Du kan gå enda lenger og ta kroppens målinger og fettprosent. Om ønskelig, kan en lege eller trener på treningsstudio hjelpe deg med dette, siden de har de riktige verktøyene for å måle.

Spis seks små måltider per dag for å holde stoffskiftet opp og brenne flere kalorier. Ved å spise små, hyppige, næringsrike måltider, spiser du færre kalorier og er mindre sannsynlig å gi inn cravings. Sunne valgene inkluderer fiberrike og fullkornsprodukter, grønnsaker, frukt og magre proteiner. Konsentrer deg om hele matvarer og holde seg borte fra bearbeidet mat som inneholder kunstige ingredienser. Velg hele korn alternativer som hele hvete brød og pasta og brun ris i stedet for hvitt brød, pasta og ris.

Drikk rikelig med vann. Drikkevann gjør at du føler deg mett, spyler systemet for toksiner og støtter et høyt stoffskifte. Iskaldt vann hjelper deg å forbrenne mer kalorier fordi kroppen må jobbe hardere for å varme vannet opp til kroppstemperatur.

innlemme kardiovaskulær trening og styrketrening i ett treningsøkten stedet for å gjøre dem separat. Kombinere både øker din caloric brenne, noe som resulterer i raskere vekttap. Bytt ut resten i mellom vektløfting sett med hopping knekt, tredemølle spurter eller ved å hoppe tau. Du kan også gjøre sammensatte øvelser som knebøy og utfall etterfulgt av muskel isolere øvelser som leg extensions og hamstring curls. Bare hvile ved gjennomføring av alle øvelser.

Få åtte timer søvn per natt. Ikke bare nok søvn gjenopprette kroppen din og gi deg energi til neste dag, også holder det hormonnivået stabilt slik at du ikke begjærer resultat sabotere matvarer.

Unngå å drikke alkohol og koffein. Alkohol har ingen næringsverdi og inneholder mange tomme kalorier. Koffein dehydrerer kroppen din. Begge stoffene deplete din energi til trening. Hvis du ikke kan gi kaffe opp, redusere det til én kopp per dag og gjøre opp for det ved å drikke rikelig med vann for å rehydrere.