Digidexo.com

Hva er Rave Diet?

RAVE dietten ble utviklet av Mike Anderson. Det er et vegetarisk kosthold rettet mot vekttap og øke immunforsvaret. RAVE er et akronym for ingen raffinerte matvarer, ingen Animalsk mat, ingen Vegetabilske oljer, og ingen unntak og mosjon.

Typer matvarer

RAVE diett bruker bare hele frukt, grønnsaker, korn, nøtter og frø. Det skyr noen kjøtt (inkludert fisk) og bearbeidede vegetabilske produkter som matolje.

Fleksibilitet

I de fleste tilfeller kan en person erstatte hans eller hennes favoritt hel mat i noen av de RAVE oppskrifter. Dietten kan justeres til å passe forskjellige smaker og mat sensitiviteter.

Rasjonale

Ifølge Anderson, mens dyre-baserte matvarer hindrer immunsystemet, plantebaserte matvarer øke immunsystemet og redusere forekomsten av sykdommer slik som kreft.

Helse Fordeler

The Cleveland Clinic Foundation har sluttet seg til RAVE kosthold, som i tillegg til å hjelpe vekttap, er den eneste dietten vitenskapelig bevist å reversere hjertesykdom.

Om forfatteren

Mike Anderson er en medisinsk forsker, forfatter og veganer. Hans bok, "The RAVE kosthold og livsstil," forklarer kostholdet i detalj, samt forholdet mellom kosthold og sykdom.