Digidexo.com

Trening for rygg Posture

Trening for rygg Posture


Slumping enn kan føle seg komfortabel, men ulempen av dårlig tilbake holdning er unormal ryggraden krumning forårsaket av press på ryggraden og ryggmuskulaturen. Tilbake bukseseler er supplerende i trening for riktig holdning, men opprettholde riktig holdning er avgjørende for å redusere stress på leddbånd, trøtthet og risiko for ryggskader, ifølge Cleveland Clinic. Mens den innledende prosessen med å forbedre din holdning kan virke unaturlig og ubehagelig, er det nødvendig å bryte dine tidligere dannet vaner av stående, sittende eller liggende.

Bruksanvisning

•  Sett deg ned i en stol med rygg og skuldre rett. Hoftene skal være den eneste delen av kroppen din berøre stolen, så mange stoler har en svak kurve som hemmer riktig holdning.

Rull opp et lite håndkle og legg den bak ryggen over hoftene for å finne ut hvordan kroppen din skal plasseres mens du sitter.

Plasser føttene flatt på gulvet for å opprettholde din sittestilling, og bøy knærne i en 90 graders vinkel. Ikke kryss bena mens du sitter, da dette ofte fører til skjev frem eller tilbake for å opprettholde komfort.

Juster ryggen din posisjonen litt hvert 30. minutt for å hindre ryggsmerter.

Flytt alle kroppen din når du slår på en dreibar eller rulle stol for å opprettholde riktig holdning og hindre smerter fra vanskelige bevegelser.

Juster førersetet når du er i en bil for å flytte nær rattet samtidig som plass til å bøye elter, som setter mindre stress på ryggen. Riktig posisjon for kjøring er knærne litt høyere eller på nivå med hoftene.

Plasser en pute under ryggen for å støtte ryggen under søvn, og unngå å sove på din side, da dette fører til rygg og nakke belastning hvis madrassen er ikke fast.