Digidexo.com

Hva er fordelene med en skråning tredemølle?

Hva er fordelene med en skråning tredemølle?


Folk lett blir lei av de samme kjedelige øvelser. De ønsker mer fleksibilitet i sine treningsprogram, men synes det er vanskelig å møte denne utfordringen. Nå, med tredemøller er mer populær enn noensinne, og med ekstra funksjoner som for eksempel stigningsprogram, folk nyter sine treningsøkter og drar på en rekke måter.

Cardiovascular

Stigningen funksjonen på tredemøller utfordrer det kardiovaskulære systemet. Selv om du er overvektig eller utvinne fra en skade, kan du justere stigningen slik at du fortsatt får en utfordring skreddersydd for din situasjon. Working ut på en skråning fører til lungene til å puste dypere og øker blodstrømmen til lungene og hjertet.

Brenn kalorier

Ved hjelp av en tredemølle på en skråning øker antall forbrente kalorier. Uten en skråning, vil du brenne et gjennomsnitt på 500 kalorier. Ved å sette din stigning på 15 prosent, vil du øke kaloriforbrenningen med 60 prosent når du kjører eller med 150 prosent når han går, i henhold til trenings direktør Mary Christ Anderson.

Challenge Muskler

Trene på en skråning tredemølle bygger mer muskler i ankler, kalver, og øvre og nedre lår enn ikke går på en plan overflate. Stigningen på tredemøllen strekker kalvene, og dermed bygge lange, magre muskler. Jo brattere du setter skråning, jo mer vil du ha nytte. Du kan øke muskelbygging ved å fjerne hendene fra rekkverk.

Convenience

Ved å heve og senke spor, kan du etterligne utendørsforhold med skråning tredemølle. En skråning tredemølle gir oss mulighet til å presse inn en kort treningsøkt som etterligner en løpetur eller naturlig terreng når som helst på dagen eller natten, i personvernet til hjemmet ditt, uten at du trenger å bekymre deg for ekstreme værforhold.

Kontroll

Bare å justere stigningen noen inches manuelt kan gjøre at du føler du kjører opp eller ned en bakke. Noen tredemøller har automatiske programmer som øker og redusere stigningen nivået slik at du kan få mest mulig ut av treningen og møte dine fitness mål uten å avbryte fokuset å omstille innstillinger. Dette gir deg muligheten til å styre treningen på en måte som du ikke kan når den går på naturlig terreng. Rick Morris, forfatter av boken "tredemølle Trening for Runners sier:" Trene på en maskin kan du strukturere hill arbeid som er svært spesifikke for dine mål og nivå av form. "

En dag kan du programmere maskinen til å etterligne bølgende åser og neste dag justere den til å imitere hellinger du vil oppleve på en utfordrende tur. Du kan også programmere maskinen slik at den husker tidligere aktiviteter, slik at du kan gradvis øke intensiteten på treningen.