Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Med Exercise

Hvordan å miste Belly Fat Med Exercise


Når vi få vekt området som ser ut til å bli rammet hardt er buken. Vi utvikler denne jiggly magefett som virker umulig å bli kvitt. Her er noen enkle trinn for å kjempe tilbake mot magefett og få den kroppen du kan være stolt av å vise frem.
Ikke vent annen dag start nå.

Hvordan å miste Belly Fat Med Exercise

•  Reduser Kalorier
Du kan ikke erobre magefett med crunches og mageøvelser alene. Å miste de uønskede inches du trenger å kutte ned på hva du spiser. Ikke sulte deg selv, men vær klar over hva og hvor mange kalorier du spiser.

2 AB Øvelser
Du bør finne en god treningsøkt tape som er dedikert til de Abs. Du bør bruke 15-20 minutter på din abs 3-4 ganger i uken.

Jillian Michaels trener fra Biggest Loser har en stor ab trening. Doing ab oppgaver alene vil ikke bli kvitt magefett det vil definere dine magemuskler, men du må gjøre cardio og redusere kalorier for å miste magen fett for godt.

Cardio
Du bør gjøre en cardio trening 3-4 ganger i uken. Du kan gå power walking, løping, areobics, spinning, hinking, kick-boksing, biking- opp og ned bakker. Jeg liker å gå til bassenget og svømme runder. Hvis du har et treningsstudio traff gym og dra nytte av sykler, tredemøller ect. Poenget er at du må begynne å jobbe opp en svette. finner noe du liker og feste med det.

Vekt trening
Legg vekt trening til rutine 2-3 ganger i uken. Hvis du er ukjent med vekter dra nytte av ditt lokale treningsstudio og sette opp en avtale med en trener for å komme deg trygt i gang med å bruke vekter. Når du vet hvordan du skal bruke vekter du kan trene på egen hånd eller hjemme.

Vann
Du må sørge for at du drikker nok vann. Du bør drikke 6-8 glass om dagen.

Hint

  • Skjær ut ubrukelig calories- som brus.
  • Drikk vann
  • Gjør jobbe ut en del av dagen.
  • Registrer deg for et idrettslag i ditt samfunnshus.