Digidexo.com

Diett programmer for å miste vekt ved å spise mer

Fedme rammer altfor mange voksne, enten direkte eller indirekte. Det er derfor det er så mange diett programmer og vekttap piller som blir utlyst på nesten hver reklamepause, magasin og reklameplakater. Sannheten er, det er ikke noe slikt som en magisk pille eller spesiell saus som vil gjøre at du ser ut som en modell. Sunt kosthold planer og mosjon er det eneste som faktisk vil ta vekten av og holde den av.

Kombinasjon dietter

The Six Week Body Make Over, The Skinny Switch og Food Lover Fat Loss System er alle dietter som hevder du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse diettene er kombinasjons dietter. Disse diettene sier at visse matvarer spist sammen vil øke stoffskiftet og øke vekttap.

For eksempel hvert måltid bør inneholde en stivelse, et protein, en frukt og en grønnsak. Du ofte får lov en rekke matvarer, men noen dietter strengt begrense eller eliminere visse matvarer. For eksempel hvis du er en "B" kvinne på 6 ukers kroppen makeover, bør du ikke spise rødt kjøtt.

Kombinasjon dietter krever mye planlegging. Porsjonskontroll er et must. Mange eksperter tror vekten tapt på disse diettene er på grunn av redusert kaloriinntak, og ikke en kombinasjon av næringsmidler. Det er ingen vitenskapelige bevis på at å kombinere visse matvarer øker stoffskiftet.

Vegetariske dietter

Det er andre dietter som også annonserer du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse inkluderer vegetariske dietter Dean Ornish sin spise mer, veier mindre og The Raw Food Diet. Mange sverger ved disse diettene, men folk har også vært kjent for å få vekt på vegetarisk og rå mat dietter. Og hvis du er en kjøtt lover, vil du snart bli lei av disse planene.

The Truth

Sannheten er, med noen sunn mat plan, eller diett, har du mest sannsynlig vil spise mer mens du taper vekt. Årsaken er, vil du lære hvordan du kan spise sunt. Sunn mat har en tendens til å ha mindre kalorier, og være mer mettende. For eksempel, har et eple bare sytti kalorier, men likevel en candy bar har nesten tre hundre kalorier. Det beste du kan gjøre for å holde seg sunn og øke stoffskiftet er å spise 4-6 mindre, sunnere måltider per dag spredt ut, i stedet for to eller tre større måltider. Mat drivstoff kroppen din og faktisk gjør stoffskiftet arbeid. Derfor gjør mat jobben for deg og ikke mot deg.

Sunt kosthold

Et sunt kosthold vil bestå av alle matvaregrupper. Ingen mat eller mat gruppe er forbudt. Noe mat kan spise til enhver tid med noen annen mat som du ønsker det. Desserter og behandler er tillatt. Sunne dietter tillate alt dette - i moderate mengder. Nøkkelen er å spise en rekke matvarer som du liker. Hvis du vil ha en bit av kaken til dessert, og deretter kutte ned på kjøtt og potet porsjoner. Sunne dietter som regel alltid anbefale noen form for trening. Dette er fordi øvelsen bygger muskel. Jo mer muskler du har, jo mer kan du spise mens du taper vekt.