Digidexo.com

Hvordan å miste vann vekt

Hvordan å miste vann vekt


Hvis du bærer rundt ekstra vann vekt, kan bena, ankler, håndledd, føtter og hender svelle. Vannretensjon er forårsaket av flere faktorer. Du kan ikke være å spise et sunt kosthold eller drikker nok vann, kan det være en bivirkning av medisiner eller til og med en alvorlig medisinsk tilstand. Prøv følgende fremgangsmåte for å miste vann vekt.

Hvordan å miste vann vekt

Be legen din for å se om det er ulike resepter for hva du kan ta som forårsaker du å få ekstra vann vekt. Medisiner som steroider eller østrogenhormoner kan føre til vann oppbevaring.

Drikk mye vann. Vann er den beste vanndrivende du kan gi kroppen din, og det er helt naturlig. Hvis du ikke drikker nok vann i løpet av dagen, vil kroppen gå inn i survival mode og beholde hver eneste dråpe den kan, noe som vil føre til at du bloat.

Begrens saltinntaket. Høyt natrium beløp i kosten føre til at du holde vann. Sjekk ernæring etiketten for natrium innhold av maten din. Kjøpe lav natrium produkter.

•  Vurder bruk av urter til å spyle vann fra kroppen din, som er mildere enn resept eller over disk kjemiske diuretika.

Spis et velbalansert kosthold. Ikke får nok protein i kosten kan føre til at kroppen å holde vann og kalium i frukt og grønnsaker kan bidra til å forhindre eller behandle vann oppbevaring.

Øk aktivitetsnivå. Øvelser som sykling, tennis, gå eller løpe kan hjelpe kroppen å kvitte seg med overflødig vann i bena og anklene.

Gå til legen din hvis du fortsetter å holde på vann, spesielt hvis du beholde vann uansett hva du gjør. Det kan være en underliggende helseproblem som må tas opp.

Hint

  • Du bør drikke nok vann slik at du sjelden føler deg tørst, minst åtte glass væske per dag, og produserer ett femtinitti liter lys gul urin om dagen. Mørk gul kunne representere dehydrering.
  • Drikke mindre vann vil ikke bli kvitt vann vekt, i stedet det vil gjøre det verre.
  • Hvis du er gravid og begynner å beholde en overdreven mengde vann, bør du oppsøke lege umiddelbart.
  • Ikke drikk koffein som et vanndrivende, selv om det vil hjelpe deg å miste vann vekt, fordi det kan føre til at du blir dehydrert. Bruk vann som et vanndrivende som du aldri vil bli dehydrert drikkevann.