Digidexo.com

Hva er sikkerheten til Relacore?

Relacore ble opprettet som et vekttap supplement ved Carter-Reed Company. Produsenten hevder Relacore kan redusere de totale kroppsfett, spesielt i mageområdet, som er det farligste stedet å ha en opphopning av kroppsfett.

Funksjon

Relacore er beslutningstakere hevder det bidrar til å redusere stresshormonet kortisol, med en kombinasjon av kosthold og mosjon.

Effekter

Hvis brukt riktig og i kombinasjon med en sunnere livsstil, vil bruken av Relacore resultere i et tap av magefett, ifølge supplement talsmenn.

Betraktninger

Uavhengig av påstandene Relacore har gjort med hensyn til effektivitet, er det ingen signifikante studier bekreftet dem. Dette produktet har også ikke har blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Betydning

Uten betydelige studier gjort med hensyn til effektivitet og uten FDA-godkjenning av dette produktet, kan Relacore ikke fungere for deg. Det er viktig å diskutere Relacore, eller noen andre vekttap supplement med ekstravagante påstander, med legen din før du tar en avgjørelse.

Advarsel

Relacore har vært kjent for å ha alvorlige bivirkninger som inkluderer høyt blodtrykk, svimmelhet, hodepine og andre ubehagelige plager, så du bør sjekke med legen din før du bruker dette produktet.