Digidexo.com

Hvordan virker Alli fungerer?

Aktiv ingrediens

Alli (uttales alliert, som i du har en alliert i din vekt-tap mål) er en halv-styrke dose av reseptbelagte stoffet Xenical. Sin generiske navn er orlistat, og det er den første FDA-godkjente over-the-counter (OTC) vekt-kontroll produkt. De menneskene som følger Alli plan vanligvis vil miste mer vekt enn dieters som ikke bruker Alli.

Virkningsmekanisme

Alli er ikke en appetitt suppressant eller metabolisme booster. Det virker ved å hindre absorpsjon av så mye som en fjerdedel av fettet i kostholdet ditt. Når det brukes i henhold til anbefalingene og i forbindelse med en lav-fett kosthold og regelmessig mosjon plan, bør det forbedre vekttap med så mye som 50 prosent. Derfor, hvis du er på diett vil du vanligvis miste 10 pounds, kan legge Alli til planen føre til at du miste 15 pounds.

Du tar en Alli kapsel opp til tre ganger om dagen, med måltider, eller innen 1 time etter et måltid. Den aktive ingrediensen i Alli deaktiverer lipase, et enzym som bryter ned fett under fordøyelsen. Med Alli, mye av fettet som normalt ville bli brutt ned og absorbert gjennom tarmen etter et måltid ikke er brutt ned og er derfor ikke absorberes av kroppen.

Forsiktighetsregler og advarsler

Fettet som ikke absorberes utskilles fra kroppen i avføringen. Det er viktig å begrense fettet i hver av dine måltider til 15 gram for å unngå overdrevet fet avføring eller enda tarm inkontinens. Du må også være klar over at Alli kan påvirke opptaket av visse vitaminer, så sørg for å ta vitaminer i en tid da Alli ikke vil forstyrre.

Hvis du sliter med vekttap og tror du kan holde seg til en lav-fett, lav-kalori diett plan, Alli kan være hemmeligheten som vil hjelpe deg å kaste disse uønskede pounds. Som med alle diett, sjekk med legen din før du tar fatt på noen drastiske endringer i kostholdet.