Digidexo.com

Hvordan redusere Bryststørrelse

Brystet er et område av kroppen som får mye oppmerksomhet. Kvinner prøver å holde det ser oppkvikket og unngå sagging brystene, og menn prøver å få mer definisjon på dette området. Det er noen tilfeller der kvinner har en stor kiste, og de leter etter måter å redusere den. Kirurgi er alltid et alternativ, men det kommer med risiko, og du kan se på en lang oppgang. Det finnes alternativer til å redusere bryststørrelse som ikke involverer skalpeller og anestesi. Å være at brystet er primært består av fett, innebærer spillet plan spy opp metabolismen for å brenne kalorier. Dette kan gjøres gjennom noen kosttilskudd justeringer og noen målrettede øvelser.

Hvordan redusere Bryststørrelse

•  Rydd opp dietten. Eliminere matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett. I stedet spiser magert kjøtt, magre meieriprodukter, hele korn, frukt, grønnsaker, frø, nøtter og belgfrukter.

spise noen få timer. Når du går lange perioder uten å spise, går kroppen inn i sult-modus forårsaker stoffskiftet å være treg. For å endre dette, spise et balansert måltid hver to til tre timer så snart du får ut av sengen om morgenen.

Gå for en joggetur. Utfør kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken i minst 30 til 45 minutter. Noen eksempler på øvelser er løping, sykling, trapp stepping, svømming og roing.

4 Gjør skrå benkpress. Skrå benkpress vil være rettet mot øvre del av brystet. Juster en treningsbenk til 60 grader. Ligg på benken med manualer i hendene og hviler på lårene. Ta med manualer opp til høyden på skuldrene og slå håndflatene fremover. Nå presse dem rett opp i luften over brystet til de er ca 1 cm fra hverandre. Sakte senke dem ned igjen og gjenta.

5 Gjør flyes manual. Dumbell flyes er ferdig med benken flat. Ligg på ryggen og løft manualene rett over brystet med håndflatene vendt forover. Sakte senke dem ned til sidene før armene er nesten parallell med gulvet, og deretter presse dem opp igjen.

Skyv deg opp. Push-ups fokusere på brystmusklene, men skuldrene, triceps, rygg og magemuskler alt få jobbet også. Å utføre dem, kom inn i en planke posisjon med hendene rett under skuldrene og armene strake. Sakte senke deg ned til du er ca 4 inches av gulvet, og deretter presse deg selv opp igjen.

Hint

  • Når du gjør dumbell flyes, holde albuene litt bøyd hele tiden. Hvis du ikke klarer å gjøre vanlige push-ups, gjøre dem på knærne eller ved å plassere hendene på et bord eller stoler. Bygge muskler i brystet vil bidra til å øke stoffskiftet.