Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat raskt

Hvordan å miste Belly Fat raskt


Det virker som nesten alle ønsker å miste magen fett. Og noen av de viktigste grunnen til at så mange mennesker har problemer med magen fett, er på grunn av vår travle stressende livsstil og høy carb bearbeidet mat. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å miste buk fett raskt og enkelt.

Hvordan å miste Belly Fat raskt

•  Sannsynligvis den raskeste måten å miste magen fett er å gå på en lav carb diett.
På en lav carb diett magefettet er alltid den første til å gå, faktisk det nesten synes å smelte bort. Men hvis du ikke ønsker å gå til det ekstreme prøve å kutte i halvparten vanlig forbruk av karbohydrater, og du vil fortsatt miste buk fett til en god pris, men ikke fullt så fort som den lave carb diett.

I stedet for å spise tre måltider om dagen prøve å spise fem mindre sunne måltider. Dette vil bidra til å balansere insulin nivåer og fart på stoffskiftet.

Få nok søvn og kutte ned på stress. Begge disse er avgjørende når du prøver å miste sta magen fett. Grunnen til dette er fordi når du er under stress kroppen produserer stresshormonet kortisol. Og kortisol fører til at kroppen til å lagre fett rundt midsection.

Ta minst femten minutter hver dag til å slappe av og stresse ned. Dette vil kutte ned betraktelig på mengden kortisol som kroppen produserer, og bidra til å fremme magen fett tap.

Hvis du vil brenne mer fett mens du trener prøve intervalltrening. Intervalltrening er høy intensitet øvelser etterfulgt av en periode med hvile. Dette
sammen med mageøvelser som crunches og yoga fungerer godt for å hjelpe deg å miste sta magen fett.