Digidexo.com

Hvordan virker en Cereal diett?

Hvordan virker en Cereal diett?

Hvordan blir det gjort?

Frokostblandinger dietten består av å spise en høy-fiber, fullkorn frokostblanding med lettmelk eller fettfri melk to ganger om dagen (for frokost og lunsj) og en fornuftig, velbalansert middag i løpet av to uker. Etter to uker, sakte innføre andre matvarer, som frukt, grønnsaker og nøtter, inn i morgen og ettermiddag måltid. Etter fire uker kan du begynne å også spise et fornuftig, velbalansert lunsj, men kan fortsatt spise frokostblanding til frokost.

Hvordan virker det?

Ved å spise frokostblanding til frokost og lunsj, er du kutte kalorier big time! I stedet for en pastrami sandwich med brød, salat, tomat og majones, du spiser en skål med frokostblanding til lunsj, inges 150 til 200 kalorier i stedet for 500 til 700 kalorier. Hvis du velger en høy-fiber, høy-protein korn, vil du bo full før middag. Det er viktig at du spiser frokost og lunsj på din vanlige timer, slik at blodsukkeret ikke synker, og slik at stoffskiftet fortsetter å arbeide.

Hva er resultatet?

vekttap! Du bør miste bare to pounds per uke maks. Gradvis vekttap er ikke bare den sunneste måten å gå ned i vekt, men den beste måten å opprettholde din nye vekt.