Digidexo.com

Hvordan bli kvitt spenninger hodepine i Temple Area

Hvordan bli kvitt spenninger hodepine i Temple Area


Spenningshodepine kan variere fra mild til alvorlig, og de vanligvis påvirker området rundt templene. Flere faktorer kan spille en rolle i spenning hodepine; ofte er årsaken ukjent. Uavhengig av årsak, er det forskjellige måter å kvitte seg med en spenningshodepine og hindre fremtidige ubehag.

Hvordan bli kvitt spenninger hodepine i Temple Area

•  Ta aspirin eller paracetamol. Smertestillende midler behandle ulike typer hodepine, inkludert spenningshodepine. Ta en eller to kapsler hver fire til seks timer.

Bruk en varme eller kulde pack. Bruke varme eller kulde til tempelområdet kan slappe av spente muskler og lette spenningshodepine. Påfør varme eller kalde pack for 10 til 15 minutter, og fjern deretter i 10 til 15 minutter.

Masser templene. Stress og angst bidrar til spenningshodepine. Finn et rolig sted å slappe av. Lukk øynene og forsiktig massasje templer i 10 til 15-minutters intervaller. Gjenta flere ganger i løpet av dagen til å slappe av spente ansiktsmusklene.

Gi øynene dine en pause. Øyeplager forårsaket ved å stirre på en dataskjerm, kjøring eller ser på TV kan utløse en spenningshodepine i tempelområdet. Ta jevnlige pauser for å hvile øynene og blunke ofte.

Få nok hvile. Sleeping mindre enn seks timer hver natt kan resultere i vedvarende trøtthet og forårsake en rekke smerter i kroppen som spenningshodepine. Bestem dere for å sove minst seks til åtte timer i natt.

Hint

  • Drikker koffeinholdige drikker med måte kan bli kvitt en hodepine. På den annen side, kan for mye koffein utløse en spenningshodepine. Aspartam, et kunstig søtningsstoff som finnes i mange diett drikker, kan føre til spenningshodepine. Spenningshodepine i tempelområdet kan være et symptom på fibromyalgi eller kronisk utmattelsessyndrom.