Digidexo.com

Årsaker og risikofaktorer for hodepine

Når hodepine skje hver dag, blir det et problem. Det er mange årsaker og risikofaktorer for hodepine som bør vurderes for å hindre at tilstanden.

Årsaker

Hodepine er kjent for å være forårsaket av en rekke faktorer, inklusive aktiviteten av kjemikalier i hjernen, følsomheten av nerver i hodet og gener. Andre alvorlige tilstander kan forårsake hodepine, for eksempel aneurismer, hjernerystelser, glaukom, hjerneslag og kullosforgiftning.

Betraktninger

Det er risikofaktorer bortsett fra medisinske tilstander og de vanlige aktiviteter i kroppen som kan føre til hodepine. Noen av disse inkluderer overdrevent alkoholforbruk, søvnmangel, dårlig holdning og stress.

Effekter

Avhengig av alvorlighetsgraden av hodepine, kan de føre til at noen skal ha problemer med å utføre daglige aktiviteter. Hodepine kan også føre til andre komplikasjoner som besvimelse, søvnvansker, ekstrem smerte og kvalme.

Behandling

Den primære behandling for hodepine er smertestillende medikamenter. Hvis det er en underliggende tilstand som forårsaker hodepinen, vil behandlingen for at sykdom skal administreres av en lege.

Forebygging / løsning

Selv om ikke alle hodepine kan forebygges, kan noen hell unngås ved å endre visse mønstre som alkohol, sove, spise og stressende situasjoner.