Digidexo.com

Hva Er CHIP Jumpstart Plan?

Hva Er CHIP Jumpstart Plan?


Den Coronary Health Improvement Project (CHIP) er en community-basert program oppmuntre folk til å vedta en sunnere livsstil. Prosjektets Jumpstart plan er en syv-dagers rensing diett utviklet av CHIP grunnlegger, Dr. Hans Diehl, i samarbeid med Dr Aileen Ludington.

Identifikasjon

Den Coronary Health Improvement Project har som mål å redusere hjertesykdommer og angina smerter ved å støtte en uforstyrret blodtilførselen i kroppen. Jumpstart Planen er den første delen av programmet, og består av en syv-dagers rensing prosedyre for å forberede kroppen for langsiktige endringer i kosthold og livsstil.

Funksjoner

Jumpstart planen foreslår en diett av frukt og korn i to dager mens du drikker minst 64 gram vann. På den tredje dagen, grønnsaker og brød introdusert til kosthold, og deltakerne fortsetter å veksle mellom frukt, korn, grønnsaker og brød i ytterligere fire dager. Planen omfatter ikke meieriprodukter, animalsk fett eller koffein.

Betraktninger

Jumpstart-programmet er kun ment som en introduksjon til en langsiktig satsing for å vegansk matlaging og regelmessig trening. Mens dietten kan være nødvendig for en eller flere familiemedlemmer, vil endringen ikke alltid være velkommen av hele familien som det krever alvorlige endringer i kostvaner.