Digidexo.com

Hvordan Konsumere Whey Protein

Hvordan Konsumere Whey Protein


Myseproteinpulver er ett av de mest populære proteinpulver på markedet i dag. Den kommer i mange varianter, og det kommer i mange forskjellige størrelser containere inkludert individuelle pakker. Whey protein er vanligvis brukt av vektløftere og folk som bare prøver å få mer protein i kosten av helsemessige grunner eller fordi de følger bestemte kosthold anbefalinger. Med alt dette er sagt, er det mange kreative måter at whey protein kan forbrukes.

Hvordan Konsumere Whey Protein

•  Ta det rett. Den raskeste og enkleste måten å konsumere whey protein er ved å ta det av seg selv. For å gjøre dette trenger du hjelp av en shaker kopp. Sette en i to scoops av whey protein i koppen, tilsett vann, snap eller skru lokket på igjen, riste den opp og drikke det. Du kan også bare legge litt pulver i en bolle, tilsett litt vann og snurr den rundt til du har en pudding-lignende konsistens.

Lag en smoothie. Dette er gjort med en blender. I tillegg til de vanlige ingrediensene, satt i et scoop av whey protein. Her er et eksempel på en oppskrift: 12 oz. vann, 1 banan, 1 ss. peanøttsmør, 1 scoop av whey protein, 1/2 kopp frosne bær og tre isbiter.

Legg den til frokostblanding bolle. Whey protein pulver kan legges til noen varme frokostblandinger som havregryn, havrekli, riskli eller cold kornblanding. Et eksempel på en oppskrift er havregryn med peanøttsmør og protein pulver. Dette måltidet tilbyr en balanse mellom proteiner, karbohydrater og essensielle fettsyrer.

mos den til en masse. Her er en måte å få litt mer frukt og protein i kosten på samme tid. Ta en banan og legg den i en bolle. Legg en scoop av whey protein, 1/2 kopp friske bær og en duskregn av honning eller agave sirup. Mos det hele sammen med en skje og gaffel. Det vil slå inn i en tykk, kake batter-lignende konsistens.

Har du en kveld snack. Whey protein også går bra med cottage cheese. Ta en kopp cottage cheese og legg den i en bolle. Tilsett 1 scoop av whey protein pulver, 1 ss. av solsikkefrø, 1 ss. honning, 1 ss. av blåbær og noen rister av kanel. Bland det hele sammen.

Legg det til yoghurt. Myseprotein kan lett tilpasses til yoghurt. Det er et par metoder du kan bruke her. Hvis du har en flavored yoghurt og du er fornøyd med smaken så bare legge til whey til det og bland det opp. Hvis du har unflavored yoghurt og du ønsker å friske smaken opp litt, deretter legge litt frø, hakkede nøtter, granola eller frukt. Også ta hensyn til smaken av protein pulver når du gjør blandinger.

Legg den til dine bakevarer. En av de beste måtene å konsumere whey protein er ved å legge noen inn på din favoritt retter som kaker, kjeks, muffins, paier, ostekake og frosne desserter. Du kan også lage en frukt dukkert ved å blande litt cottage cheese, yoghurt, vaniljeekstrakt og whey protein sammen.

Hint

  • Når du foretar protein drinker og smoothies, kan du erstatte vannet for melk eller melke alternativer. Det er egentlig bare avhengig av dine caloric mål. Når du lager en smoothie, legger isbiter i å gjøre det mer skummende. Sørg for å sette dem i siste og mens ingrediensene er allerede i bevegelse. Ta påfyllingslokket ut av lokket og slippe kuber i en av gangen.