Digidexo.com

Hva du skal spise for en flat mage

Det er en stor misforståelse om hva som kreves for å oppnå en flat mage med hensyn til å starte en vekt-tap / øvelse diett. Sit-ups og crunches vil definere og styrke magemusklene, men for å oppnå den "six-pack" utseende, vil du trenger å innlemme riktig kosthold ved siden av dine treningsøkter. Denne artikkelen vil gi deg tips om hva du skal spise for å oppnå en flat mage.

Lag en diett plan

Opprette en diett plan starter med å vite hva du skal spise og hva som ikke skal spise. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, noen matvarer som kaker, kjeks og paier er åpenbart ikke ditt førstevalg når du tenker på sunn mat. Noen matvarer er ikke så opplagt. Noen sandwicher som inneholder mye grønnsaker og magert kjøtt er ofte merket som sunne valg, men de er ofte fylt med høyt kalori sauser som gjør dem like usunt som en cheeseburger. Når du ønsker å følge en sunn lav-fett diett, kan du prøve å minimere din krydder inntak. Jo mindre fett du spiser på diett det enklere for deg å miste den eksisterende fettet du allerede har lagret i kroppen din. Øv porsjonskontroll også. Å gjøre måltidene mindre og spise seks ganger om dagen i stedet for tre vil hjelpe stoffskiftet det gir deg mer energi for trening og for aktiviteter i løpet av dagen.

Prøv Alternative Foods

Noen av de matvarer som vil hjelpe deg å oppnå en flat mage kan være alternativer til maten du allerede spiser. Prøv for eksempel hele hvete eller hele korn brød for smørbrød. Prøv hele hvete pasta og brun ris som en erstatning for hvitt mel pasta og hvit ris. Den ernæringsmessige fordelene av fullkorn og brune matvarer er høyt fiberinnhold og robuste næringsstoffer. Fiber hjelper kroppen å fordøye maten ordentlig. En god fordøyelsessystemet er nøkkelen i å miste vekt og få energi.

Spis mye frukt og grønnsaker

Å spise grønnsaker er også en viktig faktor i å miste vekt. Grønnsaker har en lav kalori teller og de er veldig givende når servert som siden retter sammen med magert kjøtt eller fjærfe retter. De er lett på fordøyelsessystemet og også høy i fiber.
Som et alternativ for snacks eller desserter, bør du spise frukt eller nøtter. Spise 2 til 3 porsjoner med frukt eller nøtter som snacks vil hjelpe deg plass ut dine måltider i løpet av dagen uten å oppleve sult. Som med alle diett / trening diett, drikk mye vann før og etter treningsøktene. Du kan også erstatte noen drikker med vann for å redusere ditt daglige kaloriinntak. Jo færre kalorier du forbruker, jo større er sjansene for at du oppnår dine mål om en flat mage.