Digidexo.com

Secret metabolisme øke Tips

Secret metabolisme øke Tips


Basal metabolic rate (BMR) refererer til antall kalorier kroppen din forbrenner i ro, for eksempel når du sover, leser eller ser på TV. Mens din genetiske make-up spiller en rolle i å bestemme din BMR, kan du øke din metabolic rate i en rekke måter.

Bygge muskel

Muskelmasse forbrenner mer kalorier enn fett. Det er av denne grunn at menn - som naturlig har mer muskelmasse - vanligvis har en høyere BMR enn kvinner. Heldigvis trenger du ikke å "bulk opp" for å øke din BMR. Legge til og med fem pounds av muskelmasse kan føre til flere kalorier brent, fører til et slankere utseende over tid. Vurdere å legge to tretti minutters økter med lav vekt trening per uke til trening regime. Sikt i tre til fire sett med 12 til 15 reps per øvelse.

Intervall Train

Piff opp dine kardiovaskulær trening med intervalltrening. For eksempel, i stedet for jogging på fem miles per time i 30 minutter, innlemme spurter på 30 til 60 sekunder hvert femte minutt eller så. Hvis du kjører ute på ujevnt terreng, sprint nedoverbakke, jogge oppoverbakke og kjøre jevnt på seks miles per time i mellom åsene. I tillegg til å bygge mer muskler - og dermed øke din BMR - intervalltrening gir variasjon og utfordring til en hver dag løp, som igjen motvirker kjedsomhet og utøve utbrenthet.

Spis vitaminer

Vitamin B6 og B12 spiller en viktig rolle i kroppens evne til å forbrenne karbohydrater, protein og fett. B-vitaminer også hindre depresjon, trøtthet, og utvikling av kroniske sykdommer. Selv om du kan ta b-vitaminer i tillegg form, er det best å få hoveddelen av B-vitaminer fra mineralrike matvarer, for eksempel spinat, asparges, brokkoli, bønner, fisk og fjærfe. Disse matvarer er også rik på magnesium, en annen metabolisme booster. Andre kilder til magnesium er belgfrukter og hele korn korn.

Stopp frata deg

Mens skjære kalorier kan resultere i første vekttap, over tid, begynner kroppen for å avføle at den blir fratatt, hvorpå den begynner å lagre - i motsetning til å forbrenne - karbohydrater og fett. Av denne grunn er det bedre å spise hyppige, næringsrike måltider og snacks, i motsetning til å hoppe måltider i den hensikt å kalorireduksjon. Målet for tre måltider om dagen, i tillegg til to sunne snacks, for eksempel en håndfull mandler, frukt, eller en fettfattig melkeprodukt.