Digidexo.com

Nexium Instruksjoner

Nexium er en resept behandling for vedvarende halsbrann og esophageal skader forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og andre gastrointestinale irritasjoner. Nexium tilhører en klasse av legemidler som kalles proton pumpet inhibitorer, som reduserer mengden av syre som produseres i magen i opptil 24 timer. Nexium er tilgjengelig i 20 mg og 40 mg forsinket frisetting og er ikke tilgjengelig for øyeblikket i en generisk versjon. Ved å vurdere dine symptomer og generelle helse, kan legen finne ut om Nexium er en passende behandling for deg.

Nexium Instruksjoner

Les medisinen guide gitt med Nexium resept grundig før du begynner Nexium terapi. Diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer om Nexium med din lege eller apotek.

Svelg en Nexium kapsel med et fullt glass vann (8 oz.) Minst én time før et måltid. Hvis du har problemer med å svelge kapsler, kan en Nexium kapsel også åpnes, drysset over eplemos og svelging. Ikke ta mer enn én kapsel daglig med mindre instruert av en lege.

Vent minst tre timer etter inntak av Nexium før du ligger nede. Nexium er ikke indisert for umiddelbar lindring av halsbrann og kan ta lang tid å begynne å jobbe.

Unngå å hoppe over doser av Nexium. Hvis du hopper over en dose, ta neste dose som normalt og kontakte legen din for videre instruksjoner.

Fortsett å ta Nexium for hele lengden av tid anbefalt av legen din, selv om symptomene har bedret seg. Nexium kan begynne å helbrede esophageal skade i fire til åtte uker, men legen din kan anbefale å ta det på lang sikt for å hindre symptom tilbakefall. Hvis symptomene vedvarer etter du slutter Nexium du kontakte legen din.

Hint

  • Bivirkninger av Nexium er hodepine, tretthet, munntørrhet, diaré, kvalme, magesmerter, gass, forstoppelse og, sjelden, allergisk reaksjon.
  • Sørg for at din lege og apotek er klar over alle medisiner du tar, som de kan ha negativ samhandle med Nexium.
  • Halsbrann kan forveksles med tidlig hjerteinfarkt symptomer. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever hjerteinfarkt symptomer, inkludert brystsmerter eller tyngde, smerte som sprer seg til halsen, armer eller skuldre, kvalme, svette, eller en generelt dårlig følelse.