Digidexo.com

Hvordan å ikke få vekt når på IV steroider

Når folk blir behandlet for en tilstand med steroider, svulmende kroppsbyggere kommer til hjernen, og de begynner å frykte de også vil få vekt. Heldigvis er dette ikke tilfelle, og vektkontroll fortsetter å ligge i matematikk av kalorier forbrukes og kalorier brukt. Mens steroider kan øke testosteronnivå, og i sin tur muskelmasse, kan de ikke legge vekt på at det ikke er inntatt i form av mat.

Hvordan å ikke få vekt når på IV steroider

Måle kaloriinntak

•  For å administrere vekt, må du vite hvor mange kalorier du tar inn. Hold en food logg over hva du spiser, hvor mye, og når du spiste det.

Hold styr på hvor mange kalorier er i hver hver maten du spiser.

For matvarer som ikke er innpakket, veie og måle dem før du spiser dem, og beregne kalorier i hva du spiste.

Finn et mål for kaloriinntaket, og spise i henhold til en tidsplan. På denne måten kan du regulere hvor mange kalorier du spiser og hell unngå vektøkning.

Kontrollerende forbrenning

Du må også holde styr på hvor mange kalorier du forbrenner. Før en logg over fysisk aktivitetsnivå hver dag, for å etablere et gjennomsnittlig nivå av aktivitet.

Hvis du er utsatt for å få vekt, begynner en øvelse diett under en leger tilsyn for å øke kalorier brent.

Fysisk aktivitet kan være et kraftig verktøy for å oppnå en jevn balanse av kaloriinntaket og utgang, for å unngå vektøkning.

Hint

  • Spis hele korn matvarer samt rike greener. De kan være svært nyttig på en kalorifattig diett, ettersom de er både høyt volum og lavt kaloriinnhold.
  • All trening bør kun gjøres under en lege tilsyn.