Digidexo.com

Homeopatiske Acid Reflux Gas Cure

Når magesyre bygger opp, skaper det sure oppstøt, som kan være svært ubehagelig og forstyrrende for noens daglige livsstil. Det kan forstyrre dag-til-dag liv (både hjemme og på jobb) og en individuell søvn. Det er mange homeopatiske midler for behandling av sure oppstøt som kan bidra til å redusere acid reflux.

Apple Cider Eddik

Dette kan komme som en overraskelse, fordi eple cider eddik er så surt, men det fungerer faktisk som en svært effektiv behandling mot syre reflux. Apple cider eddik er ansett for å være en god syre og balanserer ut kroppens pH naturlig. Se etter økologisk eple cider eddik, da dette har en høyere pH, som er det du bør se etter når du behandle acid reflux naturlig. Å ta eple cider eddik, tilsett 1 til 2 ts. av eple cider eddik til 16 oz. vann og drikke. Apple cider eddik vann kan være nippet løpet av dagen eller erstatte vanlig vannforbruk.

Ginger Root

Ingefær har vært brukt i århundrer som en mage rette. Ingefær fungerer i magesekken ved å absorbere den overskytende magesyre. Det beroliger også nervene og har påvirke av å bidra til å rense kroppen for hodepine. For personer som opplever svimmelhet og kvalme på grunn av sine mageproblemer, vil ingefær også bidra til å lette disse symptomene. Ingefær rot er tilgjengelig i te form, godteri form og i kapselform. Ta en ingefær kapsel etter å ha spist, spesielt etter middag, for de beste resultatene. Ginger root kapsler kan kjøpes fra din lokale helsekost butikk. Ginger brus er også tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og kan drikkes for å bosette magen.

Anis og Lavender Tea

Te er bra for å bekjempe halsbrann. Du kan lage din egen te fra bunnen av for å lindre halsbrann symptomer. Å gjøre det te, bland like deler av lavendel og anis urt og satt i en metall tesil eller tie i cheesecloth. Kok ca to og en halv kopper vann på komfyren. Tilsett urter til vannet og la den bratte i flere minutter. Fjern urt og server med honning. Drikk 8 oz. te for å lette symptomer på halsbrann. Dette kan drikkes i kveld eller like før sengetid. Unngå å legge honning hvis dette gjør det for søtt.