Digidexo.com

Øvelser for et stramt mage

For at mageområdet for å miste fett og blir tett og tonet, må utholdenhetstrening, så vel som en redusert kaloriinntak kan utføres. Ifølge University of New Mexico, er det viktig å utøve Mage tre til fem ganger per uke. Før du starter et treningsprogram og kosthold program, diskutere alle bevegelser og endring i kostholdet med legen din.

Full Body Crunch

Full body crunch engasjerer hele mageregionen, som omfatter de øvre, nedre og skrå muskler, for å stramme magen. Denne øvelsen kan endres for avanserte fitness nivå brukere så vel som for de som er bare begynnelsen for en abdominal trening rutine. Til å begynne denne øvelsen, må du fjerne alle hindringer i rommet og hvis du har en treningsmatte, legg det på gulvet.

Begynn denne øvelsen ved å ligge flatt på ryggen og bringe hendene bak hodet på samme måte som en standard knase. Mens holde knærne bøyd, ta bena i luften, så knærne er rett over hoftene. Engasjer Mage ved å løfte brystet opp fra bakken og trekke knærne opp mot skuldrene. På toppen av denne bevegelsen, klem av magemuskler og deretter senke den øvre og nedre kroppen tilbake til utgangsposisjonen.

For mer avanserte brukere, legge ankel vekter til underkroppen, noe som vil kreve Mage og hip flexors å øve mer energi under treningen. Utføre minst 12 repetisjoner innenfor en enkelt sett, med et mål om tre sett.

Resistance Crunches

The University of New Mexico tyder på at bruk av ekstra motstand gjennom en abdominal trening vil føre til ytterligere muskelfiber tretthet. Legge motstand mot abdominal crunches bør kun utføres av de som er på middels kondisjon.

Ved å bryte ned et høyere nivå av muskelfibre, vil du skape sterkere mage og en stram mage; Imidlertid, siden Mage er tynnere muskler enn andre store grupper vil de ikke bli tykke og voluminøse, ifølge University of New Mexico.

Til å begynne denne øvelsen, velger en lett dumbbell, mellom 4 og 5 kg., Og senk kroppen til bakken. Mens du ligger på ryggen, godt trykk på føttene ned i bakken som om du gjorde en standard abdominal knase. Hold dumbbell med begge hender slik at håndflatene er vendt mot hverandre og utvide armene rett over brystet. Mens du trykker på korsryggen i gulvet, engasjere magemuskler ved å løfte brystet, skuldre og nakke mot taket. Hold haken og nakken i en nøytral posisjon; noe som gjør at du ikke kurve haken til brystet. Langsomt tilbake overkroppen tilbake til bakken og gjenta 15 ganger i løpet av et enkelt sett.

Som du blir sterkere, kan du gradvis øke mengden av vekten brukes; imidlertid aldri anstrengt deg selv ved å legge en svært tung vekt.