Digidexo.com

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper; Kan hun ha fått noe fra en hund?

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper;  Kan hun ha fått noe fra en hund?


Hunder kan havnen skadedyr og allergener som lett påvirke en tre år gammelt barn. Hvis du har en hund og barnet ditt plutselig blir røde, kløende, kan hunden har plukket opp noe fra en annen hund på hunden parken eller i nabolaget. Hvis du ikke eier en hund, men din 3-åringen har tilbrakt tid med en nylig, kan hun være allergisk mot hundens dander. Hun kan også være å svare på noe helt urelatert til en hund. For å holde på den sikre siden, bør du kontakte din barnelege for å finne og diagnostisere problemet.

Lopper

Loppebitt er liten og rød i utseende, og lopper kan komme fra dyr som katter eller hunder. Hvis hunden din var rundt mange andre hunder nylig, det kan ha plukket opp lopper. Bli kvitt loppene er en multi-trinns prosess. Du må behandle hunden og huset ditt. Sengetøy bør vaskes og tepper bør behandles med en loppe pulver. Hunden trenger loppe behandling og bør fortsette å motta regelmessig behandling hver månedene for å holde lopper unna.

Elveblest

Elveblest er hevet små humper som kan spres til andre deler av kroppen relativt raskt. Dersom barnet ditt har elveblest, kan hun være allergisk mot en hund. Den enkleste måten å sjekke for allergi er å bli testet av en allergolog som vil injisere en liten mengde av dander inn i huden og kontrollere barnets reaksjon. Elveblest kan også være forårsaket av stress eller en allergisk reaksjon på noe annet i huset ditt for eksempel en ny vaskemiddel eller sjampo.

Skabb

Skabb er små insekter som borer seg inn i huden, forårsaker røde nupper og kløe. Selv om hunder får skabb, de er en annen stamme enn menneskelige skabb, så en hund kan ikke gi barnet skabb. Hvis hun har kontrakt skabb, se en lege umiddelbart, da behandlingen krever en resept krem.

Andre insektbitt eller stikk

En langhåret hund kan bringe inn insekter utenfra. Røde nupper kan være et resultat av insektbitt eller stikk eller allergi mot bitt eller stikk. Hvis de humper øke i størrelse og føre til hevelse, se legen umiddelbart.