Digidexo.com

Herbal Kolesterol Reduksjonsgir

Mange voksne amerikanere har høyt kolesterolnivå. Vanligvis, kolesterolnivået stiger med alderen, og høyt kolesterol kan øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Herbal kolesterol reduksjonsgir er vanligvis planter som har medisinske fordeler og kombinert med en diett lav på mettet fett, kan ha en stor innvirkning på å senke kolesterolnivået. Men sørg for å konsultere legen din før du endrer din løpet av behandlingen.

Hvitløk

Hvitløk hjelper HDL - det gode kolesterolet - rute overflødig kolesterol ut av kroppen, så det er en god idé å øke nivåene av HDL i forhold til LDL eller dårlig kolesterol. Regelmessig inntak av hvitløk senker generelle nivået av kolesterol i blodet, spesielt dårlige kolesterolet. Å legge merke til en innvirkning på kolesterolnivået, må du ta hvitløk i en periode på minst seks måneder. Legg et fedd eller to av rå eller kokt hvitløk en gang om dagen, eller ta 3:58 300 mg til 400 mg kapsler daglig. Se etter hvitløk kosttilskudd som inneholder minst 4000 mikrogram allicin potensial per kapsel. Allicin er den viktigste ingrediensen i hvitløk ansvarlig for sine kolesterolsenkende egenskaper.

Guggul

Guggul er en usedvanlig oppkalt urt som har potente kolesterolsenkende egenskaper. Dette lille treet utspring i India, og avgir en gummy-lignende harpiks som kan senke LDL kolesterol nivåer, og heve det gode kolesterolet, eller HDL nivå. En anbefalt dose av guggul er tre 500 mg kapsler hver dag med måltider.

Hawthorn

Hawthorn er et nyttig urt når det gjelder behandling av hjertet, og kan også være nyttig i behandlingen av forhøyde kolesterolnivåer. En anbefalt dose av hagtorn er 2000 mg daglig i kapsler, eller en teskje av skjær to til fire ganger daglig. Hawthorn er trygt å ta på ubestemt tid, men snakke med legen din før du inkluderer denne urten hvis du har noen form for kardiovaskulær tilstand for å unngå medisinske konflikter.

Løvetann

Mange naturmedisinere ofte konsentrere seg om sammenhengen mellom kolesterolnivå og funksjon av leveren. Hvis leveren ikke fungerer som den skal, kan kolesterolnivået bli påvirket på en negativ måte, fordi fordøyelsessystemet ikke kan eliminere kolesterol fra kroppen din på en mest mulig effektiv måte. Løvetann hjelper leveren til å fungere på full kapasitet, og på en indirekte måte kan hjelpe med høye kolesterolverdier. Ta en teskje av løvetann tinktur tre ganger om dagen for å hjelpe til med leveren fungerer. Det er best å fortynne skjær i en liten mengde vann for å forbedre smaken.

Psyllium

Psyllium har egenskaper som gjør den effektiv i å senke kolesterolnivået. Ta mellom tre og 12 gram løselig fiber fra psyllium per dag for å redusere kolesterolnivået og bidra til å beskytte hjertet.