Digidexo.com

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?


Hvis du vil snart være å jobbe tredje skift eller du må være oppe hele natten for noen annen grunn, må du endre din søvnsyklus. Det vil være lettest hvis du har noen uker å gjøre justeringen, men selv om du ikke har mye tid du fortsatt kan. Du bør forvente noen grogginess under overgangen, men og være ekstra forsiktig når du kjører eller utføre andre oppgaver som krever årvåkenhet.

Bruksanvisning

•  Kjøp et par øye nyanser for å sove å blokkere ut lys. Hvis du har råd til det, bør du også investere i blendingsgardiner. Disse gardinene, som navnet antyder, gjøre et rom mørkere enn vanlige gardiner. En hvit støy maskin kan også hjelpe.

Hold deg våken i minst en time senere hver natt, hvis du har minst en uke for å få bytte, og la deg sove så lenge du kan. For eksempel, hvis du vanligvis får trøtt på rundt 10 om natten, gjøre deg holde deg våken inntil 11 den første natten, frem til midnatt neste kveld og senere og senere til endelig du ikke kommer til sengs før solen er ute.

Drikk beroligende urtete, som for eksempel kamille, i løpet av dagen når du vil snart trenger å sove. Du bør imidlertid unngå alkohol og sterke beroligende midler for å hjelpe deg å sove. Emergency Nursing Verden advarer om at disse forstyrrer god søvn og kan gjøre at du føler deg verre når du våkner.

Konsumere koffeinholdige drikker om natten for å hjelpe deg å være oppmerksom. Harvard Medical School anbefaler flere små doser av koffein på intervaller hele natten i stedet for store doser på en gang. Den anbefaler også gradvis smalner forbruk på slutten av skiftet så det vil ikke holde deg våken senere når du prøver å sove.

Slå av ringetonen på telefonen i løpet av dagen når du sover, og sørge for at venner og familie vet ikke å forstyrre deg under din utpekte sovetid.

Tips og advarsler

  • Øreplugger blokkere ut lyder på dagtid, men du bør veie fordelene mot det faktum at det er noen lyder du trenger å høre for å være trygg i ditt hjem.