Digidexo.com

Hvordan Motstå Mat Cravings

Hvordan Motstå Mat Cravings


Se tips og forslag til hvordan å dempe appetitten og redusere cravings slik at du spiser mindre og administrere din vekt mer effektivt.

Hvordan Motstå Mat Cravings

•  Sørg for at du holder deg hydrert og drikke nok vann hver dag. Skjenke deg et glass i mellom måltidene og holde kroppen din godt hydrert. Studier har funnet at ikke bare drikke kaldt vann hjelpe øke stoffskiftet, men det hjelper kroppen bekjempe trangen til å snack og småspise.

Få i ditt daglige treningsøkt. Folk som bryter en svette hver dag og får i minst 30 minutter fysisk aktivitet har en tendens til å spise mindre og gjøre sunnere matvalg. Working ut tar tankene bort fra mat, men også undertrykker appetitten. Prøv gang og øke treningsøktene dine over tid til noe mer intense.

Prøv å strø kanel kapsler på maten. Nye studier viser at kanel bidrar til å kontrollere og stabilisere blodsukkernivået og kan hjelpe kroppen din signal når det er på tide å slutte å spise. Neste gang du spiser en dekadent sjokolade ørken, prøv å strø litt sukker på toppen og se om det bidrar til å gjøre en forskjell i hvor mye du spiser og hvordan kroppen din reagerer på sukker.