Digidexo.com

Merker av Pharmaceutical-Grade fiskeolje

Merker av Pharmaceutical-Grade fiskeolje


Fiskeolje er en vanlig kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer i tillegg til essensielle fettsyrer så som DHA og EPA. Disse fettsyrene hjelpemiddel for å redusere betennelse og bidrar til å senke høyt blodtrykk nivåer i tillegg til å gi andre helsefordeler. Farmasøytisk-grade fiskeolje inneholder høyere mengder av fettsyrer enn de mindre grad varianter. Forskjellige merker på markedet tilbyr høyere renhetsnivåer og fettsyrekonsentrasjoner.

Xtendlife

Xtendlife brukes ofte som et produkt som kommer i kapselform. Brukere tout det for å ha høye renhetsnivåer. Produsenter lage det gjennom en molekylær destillasjon prosess som trekker ut urenheter og giftstoffer fra fiskeolje. I tillegg bruker dette merket Hoki fiskearter høstet fra forurensede vassdrag i New Zealand.

Omapure

Omapure er farmasøytisk-grade fiskeolje som kommer i soft-gel kapsler. Det er ikke en molekyl-destillert supplement; Men produsentene markedsfører det som høypotent fiskeolje som inneholder åtte ganger mer omega-3 fettsyrer enn mindre grad av kosttilskudd. Fisken i dette tillegget kommer fra kaldt vann regioner i Sør-Amerika.

Fish Smart Ultra

Dette produktet kommer i en ikke-belagt kapsel for økt absorpsjon formål. Produsenter kategorisere det som olje lavere potens fisk de markedet som inneholder giftfrie fettsyrekonsentrasjoner. De kaldtvannsfisk som brukes i dette merket er ville, men mindre fisk, som ansjos og sardiner. Disse har en tendens til å bære mindre kvikksølv i dem fordi de er så små. Men dette betyr fiskeolje supplement går gjennom en renseprosess for å fjerne giftstoffer og forurensninger. Produsenter klassifisere det som farmasøytisk-grade fiskeolje.

NutriOrigin Fish Oil

Dette farmasøytisk-grade fiskeolje supplement kommer i soft-gel kapsel form og er en molekylær-destillert produkt. Destillasjon prosessen fjerner skadelige miljøgifter som kvikksølv. Produsenter anser det som høy styrke fiskeolje som inneholder mer enn 1000 mg DHA og EPA fettsyrer. Denne merkevaren tilbyr også krillolje kosttilskudd som inneholder fosfolipid Omega-3 konsentrasjoner designet for å hjelpe til med raskere absorpsjon.