Digidexo.com

Hvordan lage kapslene

Hvordan lage kapslene


Legemidler, vitaminer og kosttilskudd har alltid vært tilgjengelig som pulver, væske eller piller. Nye produksjonsmulighetene som gjør softgels tilgjengelig for pakking av mange produkter. Leveringssystemet av kapslene hjelpe til raskere innføring av produktene i blodstrømmen hos en forbruker, og dermed forkorte den tid som kreves for å dra nytte av deres effektivitet. Softgel emballasjen består av en myk gelatinkapsel som oppløses i vann, syrer og alkali miljøer. Fremstillingen av kapslene omfatter et antall prosesstrinn som omfatter kapseldannelse, fylling og tørking.

Bruksanvisning

Place granulær gelatin, glycerin og vann i en gelatin-blander. Den gelatin som danner det ytre skall av softgel former i blanderen. Legg til eventuelle andre ingredienser til mikseren før du genererer gelatin. Andre ingredienser kan inneholde fargestoffer eller søtningsmidler. En rekke stoffer som brukes som ingredienser i blandingen tjener som mykningsmidler, men har ingen innvirkning på stoffet.

Lukk gelatin mikser og lavere inn i en oppvarmet jakke som vil varme blandingen fordi den kombinerer. Et høyt dreiemoment blander rører blandingen under miljøet av blanderen er under vakuum.

Mix for ca tre timer å produsere en smeltet flytende masse. Når den flytende gelatin massen er klar for innkapsling, overføre innholdet i blanderen inn i oppvarmede tanker.

Flytt oppvarmede tanker inn i et rent rom med innkapsling maskinen. Hold gelatin blandingen varm under hele prosessen med å gjøre softgels å holde den fra å størkne.

Plasser homogen blanding som vil fylle kapslene i beholderen på innkapsling maskinen. Homogeniteten av blandingen vil bestemme jevnheten av doserings i hver myke gelen.

Slå på innkapsling maskinen. Innkapsling maskin danner to ark av gelatin for å danne det ytre skallet av myke gelen. Som ark av gelatin er brakt sammen, blir målte doser av den homogene blanding injiseres inn i hver myke gelen. Kjølt trommer i maskinen forsegle softgels og skjær dem fra ark med gelatin.

Overfør softgels til tørking trommer for å fjerne overflødig vann og tørk det ytterste laget av kapslene. En reduksjon av vanninnholdet skjer for å bringe innholdet til omtrent 20 prosent. De myke gelene blir deretter pakket og lagret ved mellom 20 og 24 grader Celsius og 35 prosent fuktighet.